Rigid Industries SR20 Kombo

LED, 7500 Lumen, 837 meter

Varenr:R92031EM
3275 3275 3275 3275 3275
8 999,-
-+
Nettlager: ikke på lager (4 dager)

Rigid SR-20 Kombo (E-Merket)

Rigid´s definitive bestselger, nå med E-merking og godkjent for veibruk i Norge! Kompakt og robust lykt som har en effekt på hele 7500 lumen. Med en kombinasjon av både bredt og langtkastende optikk er dette lysmønsteret så nært perfekt som man kommer.

Lykten kommer med lysmønsteret Kombo. I denne lykten er optikken kombinert mellom Spot og Wide for å gi deg det ultimate lysbildet. Her har du en lampe som lyser både langt og bredt med rå helhet. Lavt strømforbruk, liten størrelse og enorm levetid er tre andre gode grunner for å velge denne LED lykta fra Rigid.

Rigid Industries er et rent amerikansk merke og alle lyktene blir håndlaget i USA, dette gir en fantastisk kvalitet som varer år etter år. Derfor er det lett å gi deg 5 års ubetinget garanti, uansett om du er bedrift eller privat.

Prisen inkluderer én robust lykt, komplett rélesett med bryter og festebraketter. 

SR20 Kombo - En perfekt fjernlyskaster med en blanding av wide og spot reflektorer. Dette gir en fin blanding av lys, slik at lyskasteren din lyser opp grøftekanter og hele veibanen foran bilen og gir et godt lys langt fremover. 

Hybrid Optikk - Rigid`s patenterte Hybrid optikk system er den kraftigste og mest effektive LED optikk systemet på markedet. Ved hjelp av en kombinasjon av linse og reflektor, fanger hybrid optikk systemet den maksimale mengden av lys som slippes ut fra LED og prosjekter det akkurat der du vil ha den.


Rigid Industries er kjent for å være ekstremt robuste og gode LED lyskastere og fungerer perfekt som fjernlys eller arbeidslys.

Dens holdbare ekstrudert aluminium hu og nesten uknuselige polykarbonat linse er beskyttet mot elementene for mange års problemfri drift.

Der konkurrerende merker lages på samlebånd i Kina eller Korea, håndlages Rigid i USA. Rigid markedsfører seg selv med å være verdens mest effektive LED lyskaster, fordi optikken deres gir 20% mer lys enn nærmeste konkurrent. Og billige kinesiske kopier kommer aldri i nærheten.

Rigid´s definitive bestselger, nå med E-merking og godkjent for veibruk i Norge! Kompakt og robust lykt som har en effekt på hele 7500 lumen.

Produktinformasjon

Dimensjoner 550,5 x 76,2 x 41,2 mm
Godkjent for veibruk Ja
Gruppe 1 Ekstralys
Gruppe 2 Ekstralys
IP-gradering IP68
Kategori LED
Lumen (lysstyrke) 7500 Lumen
Lysbilde Kombo
Produsent Rigid Industries
Strømforbruk 75,9W
Strømkontakt Deutsch (DT)
Strømtilførsel
  • 12V DC
  • 24V DC