Sony bilstereo

Sony har en lang elektronikkhistorie, som spenner fra Walkman til PlayStation og bilstereo. Teknologigiganten lever stadig opp til sitt motto om å «gjøre det som ikke er gjort før».

Sonys grunnleggere, Morita Akio og Ibuka Masaru, møttes under andre verdenskrig da de begge produserte varmesøkende missiler. Etter krigens slutt bestemte de to seg for å bruke ingeniørkunsten på noe mer lystbetont. Med det ble Sony til – inspirert av «Sonus», det greske ordet for lyd.

Med musikk på veien

Er du oppvokst på 1980 eller 90-tallet skal det godt gjøres å ikke ha et forhold til Sony. Med Walkman ga Sony oss muligheten til å høre på favorittmusikken, uansett hvor vi var på vei. Dette var lenge før noen av oss hadde den fjerneste ide om hverken Mp3-spillere eller smarttelefoner.

Sony - bil og musikk

Det startet med utviklingen av kasettspillere, som raskt ble førstevalg også for musikkavspilling i bilen. Ikke lenge etter samarbeidet Sony og Philips om den første CD-spilleren. Bak rattet kunne vi nyte fantastisk lyd, enkelt sporskifte og musikkavspilling med minimal slitasje.

Fra Walkman, via CD spilleren til MultiMediaspillere. I en årrekke har Sony gledet oss musikkelskere med nye og innovative produkter. Bilradiospesialisten har vært forhandler av merket i alle år. Og det kommer vi til å fortsette med! .

Sony XAV-AX1005DB DAB+, BT, Carplay, USB, AUX
46%