2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Stinger HEIGH10 hovedenhet

10" skjerm, CarPlay, Android Auto, DAB+

Varenr:UN1810E
Stinger HEIGH10 hovedenhet 10" skjerm, CarPlay, Android Auto, DAB+ Stinger HEIGH10 hovedenhet 10" skjerm, CarPlay, Android Auto, DAB+ Stinger HEIGH10 hovedenhet 10" skjerm, CarPlay, Android Auto, DAB+ Stinger HEIGH10 hovedenhet 10" skjerm, CarPlay, Android Auto, DAB+ Stinger HEIGH10 hovedenhet 10" skjerm, CarPlay, Android Auto, DAB+ Stinger HEIGH10 hovedenhet 10" skjerm, CarPlay, Android Auto, DAB+ Stinger HEIGH10 hovedenhet 10" skjerm, CarPlay, Android Auto, DAB+
14 998,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 2 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Stinger 2-DIN multimediaspiller med 10" HD flytende skjerm, DAB+, Kablet Apple CarPlay og Android Auto, Bluetooth, Optisk lydutgang og mye mer.

Inkludert DAB+ vindusantenne!

 

 

NB! Denne spilleren krever en monteringsramme for å passe i de fleste biler. Se gjerne manual under dokumentasjon eller ta kontakt. 

 

 

Med en høyoppløselig, 10-tommers kapasitiv berøringsskjerm med 16,7 millioner farger for en full visuell opplevelse, er HEIGH10® designet for å forbedre skjermstørrelsen og infotainmentfunksjonene for førere av ethvert kjøretøy. Skjermen og hovedtunerboksen tilbyr et modulært design, som styrker installasjonsfleksibiliteten i plassbegrensede applikasjoner – og i noen tilfeller, selv der det ikke er noe installasjonssett tilgjengelig.

 

HEIGH10 har antirefleksjon-teknologi for best utendørs synlighet. Tilpass skjermen din med tilpassbar RGB-belysning for å matche fabrikkbelysningen, eller lag din egen stil.

 

Stingers radioplattform er designet for modulær installasjon, noe som betyr at skjermen og mottakeren er to separate deler. Dette gjør den universell for ethvert kjøretøy, selv der det er begrenset plass eller ikke-eksisterende bak OEM-radioen som skiftes ut. Du kan montere skjermen og mottakeren på to forskjellige steder, noe som gir deg fleksibiliteten til å installere HEIGH10 i ethvert kjøretøy med et standard enkelt eller dobbel DIN-monteringssett.

 

Det er også innebygd Toslink (optisk) lydutgang hvor man enkelt kan koble opp mot en DSP eller DSP med innebygd forsterker og kjøre digitalt signal fra hovedenhet og direkte til DSP.


 
  

Funksjoner:
10-tommers 1024 x 600 HD digital berøringsskjerm med 16,7 millioner farger
Apple CarPlay (kablet)
Google Android Auto (kablet)
DAB+ radio
AM/FM-radio - PTY / RT-informasjon
Innebygd forsterker 4x16W RMS
4V 6-kanals RCA lydutganger med subwooferkontroll
Toslink (optisk) variabel lydutgang for enkel tilkobling mot DSP.
15-bånds justerbar EQ med 6 forhåndsinnstillinger
1 HDMI-inngang bak
2 USB bakre innganger 1,5amp utgang
Bluetooth 4.2 A2DP med aptX
Innebygd MicroSD-kortspor for valgfri iGO Navigation
4 Kamera Videoinnganger med separate triggere
Ryggekamerainngang med mulighet for mikrofon
Klar for kablet rattfjernkontroll
Tilpassbar skjermbakgrunn
1-DIN chassismonteringsdesign

Stinger 1-DIN multimediaspiller med 10" HD flytende skjerm, DAB+, Kablet Apple CarPlay og Android Auto, Bluetooth, Optisk lydutgang og mye mer.

Produktinformasjon

Android Auto Ja (kablet)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay Ja (kablet)
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Hi-Volt linjeutganger Ja
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Kjøpes separat
IR øye for fjernkontroll Ja
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja