Lydpakke til Audi e-tron

Audi e-tron 2019-> Sound System "9VD"

Varenr:BRSDSPETRON
Lydpakke til Audi e-tron Audi e-tron 2019-> Sound System "9VD" Lydpakke til Audi e-tron Audi e-tron 2019-> Sound System "9VD" Lydpakke til Audi e-tron Audi e-tron 2019-> Sound System "9VD"
8 066,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 7 På lager
Butikk Trondheim: 6
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Lydpakke til Audi e-tron med "9VD" lydpakke

 

Suveren oppgradering
630 Watt forsterker med ferdig konfigurert lydprosessor, kabelsett. Denne pakken gir en imponerende lydoppgradering til en svært gunstig pris.

 

Fabrikkradioen
Originale bilstereoanlegg er ofte produsert etter en anbudsrunde og lav pris har vært en stor del av løsningen. For å oppnå nå prispunktet så må man ta noen komprimer på veien og det vil gi negative resultatet. I de fleste tilfellene er lyden justert slik at de skal høres imponerende ut, men pga ofte lav effekt har man justert bort en del av lydbildet og gjerne de lave frekvensene. Dette gir en lite livlig opplevelse og man kan ved mindre grep oppnå en stor forbedring.

 

Skreddersydd
Pakken er skreddersydd til bilen og gir et godt løft i lydbildet ved å utnytte de originale høyttalerne bedre. Dette gir bedre klang, mer dynamikk og en fullkommen lytteopplevelse.

 

 

Ferdig justert av oss

Vi har allerede brukt noen timer på å finne en god justering av denne og vi legger inn vår signaturfil før vi sender pakken.

 

 

 

Hvorfor Musway
Det finnes noen få merkevarer som kan gi tilsvarende løsning, men etter å ha bygget flere oppsett med forskjellige produkter så er det Musway vi opplever å ha gitt de beste resultatene. Utstyret holder en svært høy kvalitet både konstruksjonsmessig og lydmessig, samt har en god programvare som vi lettere kan oppnå riktig resultat med. Utstyret gir også svært mye i forhold til kostnad og har mange gode testresultater bak seg for å støtte opp under dette.

 

 

 

 

Montering
Vi har utviklet pakken slik at den skal være lett å montere uten å gå på kompromiss med utstyrets ytelse. Pakken skal ikke komme i konflikt med bilens garantier.

 

Plug and Play* 

Pakken leveres med et kabelsett som dekker koblinger relatert til lydsignal og strøm. Monteringsanvisning og kabler følger med. 


*Plug & Play kabelsett følger med og gjør at man enkelt for gjort unna de mest kompliserte koblingene på en svært enkel måte. 

 

Forsterker

Highend Musway M6v3 6-kanals forsterker og 8- kanals DSP. Du kan lese mer om forsterkeren her.

Audi e-tron 2019-> Sound System "9VD" plug & play oppgradering