Lydpakke til Volvo FH MK3

Volvo FH 2013-> med standard lydpakke

Varenr:BRSDSPFHPK1
Lydpakke til Volvo FH MK3 Volvo FH 2013-> med standard lydpakke Lydpakke til Volvo FH MK3 Volvo FH 2013-> med standard lydpakke Lydpakke til Volvo FH MK3 Volvo FH 2013-> med standard lydpakke Lydpakke til Volvo FH MK3 Volvo FH 2013-> med standard lydpakke Lydpakke til Volvo FH MK3 Volvo FH 2013-> med standard lydpakke
11 990,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: Ikke på lager (20 dager)
Butikk Trondheim: 0
 • Fri frakt over kr 500,-
 • 14 dager åpent kjøp
 • Les her om kjøp og retur

Lydoppgradering til Volvo FH 2013->

 

Biltilpasset oppgraderingspakke med subwoofer i kasse.

 

Hva får du

 • Mer dynamikk og liv i musikken
 • Mer bass
 • Høyere volum
 • Minimalt inngrep i bilens systemer

 

Passer til

Pakken passer til følgende bilmodeller

 • Volvo FH 2013-> med standard lydpakke

 

  

I pakken

Pakken består av følgende deler:

 • Musway M6V3-24v premium DSP forsterker på 630W
 • Musway MF108Q subwoofer i spesialtilpasset basskasse
 • Kabelsett tilpasset bilen
 • Strømkabelsett

 

Resultat

Lydpakken gir et betydelig løft i dynamikken i musikken ved å tilføre mer effekt til de originale dørhøyttalerne. Subwooferen sørger for en gi god dybde og et mer livlig musikkanlegg.

 

Våre lyd eksperter har brukt god tid på å korrigere flere av manglene i lyden fra det originale mediasystemet og tilpasset det til et system mer større muskler og evnen til å gjengi frekvenser som krever mer effekt og dynamikk.

 

Fabrikkløsningen har sine begrensninger med en svak forsterker og høyttalere som har en begrenset mulighet i de dype frekvensene. Ved å utbedre dette med mer effekt og en egen subwoofer som kan avlaste høyttalerne der begrensningen er størst får vi et betydelig bedre musikkanlegg.

 

Musway M6V3 vil øke effekten til hele 490W RMS i denne pakken og gi et helt annet grunnlag for å få den beste lyden. De originale høyttalerne tåler ikke å spille den dypeste bassen i tillegg til at dørene vil støye betydelig så er Musway MF108Q er meget godt valg for å hente fram manglene.

 

 

 

Resultatet er et musikksystem som spiller mye høyere og med mer bass, men også med mer dybde og dynamikk selv ved lavt volum.

Suveren forsterker
 
Musway M6V3 er konstruert i svært høy kvalitet med noe av de beste komponentene som er å oppdrive. Innpakningen er i helstøpt aluminium som bidrar til god avkjøling av forsterkeren som er en av de kraftigste i klassen.

Montering

Pakken leveres med kabler slik at den kan monteres med minst mulig inngrep i bilens systemer og med ekstern strømtilkobling for best mulig resultat. Det er mulig å få pakken som en ren Plug & Play* pakke hvor monteringen er enklere.

 

Pakken kan monteres av alle som har litt erfaring med bil eller bruk av verktøy.

 

 

 

Plug & Play*

Pakken kan enkelt endres til en ren Plug & Play løsning der forsterkeren forsynes med strøm fra mediaenhetens sikringskurs. Forsterkeren er da begrenset til tilgjengelig strømkapasitet og vil selv regulere ned effekten for å unngå skade. Gi beskjed ved bestilling i kommentarfeltet i handlevognen om du ønsker en slik løsning.

 

Den originale sikringskursen på 20A tillater et maksimalt effektivå på ca. 240W. Denne effekten må deler mellom den originale multimediaskjermen og Musway forsterkeren. Det vil av denne grunn være betydelig forbedring å legge egen strømkurs.

  

Garanti og inngrep i bilens system

Pakken er konstruert slik at den har minimalt inngrep i bilens slik at den ikke forstyrrer de originale systemene.

 

*Plug & Play krever et annet type kabelsett som forlenger CAN-bus kablene i bilen. Dette kan føre til ekstrakostnader ved oppdatering av bilens programvare.

 

Tilbehør

Pakken kan utvides med fjernkontroll og HD Bluetooth adapter.

 

Skreddersy lyden selv

Vi har justert lyden etter studioprinsippet slik at du skal kunne spille all slags musikk med samme resultat. Det er også mulig å bruke de originale lydjusteringene i bilen med den lydfilen våre lydteknikere har laget. Mange velger å lage oppgraderinger med overdreven bass kan gi uheldige resultater på forskjellige musikkstiler – noe vi ikke velger å gjøre.

 

Hvis du ønsker å endre på lyden selv etter egne preferanser kan du laste ned Musway programmet helt gratis ved å følge linken nedenfor.

 

DSP Software

Musway DSP Software nedlastingsside

 

 

 

Volkswagen Volvo FH 2013-> bilstereopakke oppgradering