Lydpakke til Audi Q5 2017->

Audi Q5 2017-> Sound System "9VD"

Varenr:BRSDSPQ5SUB
Lydpakke til Audi Q5 2017-> Audi Q5 2017-> Sound System "9VD" Lydpakke til Audi Q5 2017-> Audi Q5 2017-> Sound System "9VD" Lydpakke til Audi Q5 2017-> Audi Q5 2017-> Sound System "9VD" Lydpakke til Audi Q5 2017-> Audi Q5 2017-> Sound System "9VD"
14 857,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 7 På lager
Butikk Trondheim: 6
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Lydpakke til Audi Q5 2017-> med "9VD" lydpakke. DSP/Forsterker + APBX10AS2 aktiv subwoofer.

 

Suveren oppgradering
630 Watt forsterker med ferdig konfigurert lydprosessor, Plug & Play kabelsett. Denne pakken gir en imponerende lydoppgradering til en svært gunstig pris. Subwooferen fra Audison leverer god dynamikk, treffer godt i lydbildet og klarer å levere tung og massiv bass når det er nødvendig.

 

Fabrikkradioen
Originale bilstereoanlegg er ofte produsert etter en anbudsrunde og lav pris har vært en stor del av løsningen. For å oppnå nå prispunktet så må man ta noen komprimer på veien og det vil gi negative resultatet. I de fleste tilfellene er lyden justert slik at de skal høres imponerende ut, men pga ofte lav effekt har man justert bort en del av lydbildet og gjerne de lave frekvensene. Dette gir en lite livlig opplevelse og man kan ved mindre grep oppnå en stor forbedring.

 

Skreddersydd
Pakken er skreddersydd til bilen og gir et godt løft i lydbildet ved å utnytte de originale høyttalerne bedre. Dette gir bedre klang, mer dynamikk og en fullkommen lytteopplevelse.

 

 

Ferdig justert av oss

Vi har allerede brukt noen timer på å finne en god justering av denne og vi legger inn vår signaturfil før vi sender pakken.

 

 

 

Hvorfor Musway
Det finnes noen få merkevarer som kan gi tilsvarende løsning, men etter å ha bygget flere oppsett med forskjellige produkter så er det Musway vi opplever å ha gitt de beste resultatene. Utstyret holder en svært høy kvalitet både konstruksjonsmessig og lydmessig, samt har en god programvare som vi lettere kan oppnå riktig resultat med. Utstyret gir også svært mye i forhold til kostnad og har mange gode testresultater bak seg for å støtte opp under dette.

 

 

 

 

Montering
Vi har utviklet pakken slik at den skal være lett å montere uten å gå på kompromiss med utstyrets ytelse. Pakken skal ikke komme i konflikt med bilens garantier.

 

Tilkoblinger: 

DSP/Forsterker:

Pakken leveres med et kabelsett som dekker koblinger relatert til lydsignal og strøm.

Aktiv subwoofer:

Denne må kobles til batteri og signal-/remote kabel må legges opp fra DSP/Forsterker.


 

Forsterker

Highend Musway M6v3 6-kanals forsterker og 8- kanals DSP. Du kan lese mer om forsterkeren her.

 

Audison APBX10AS2 aktiv subwooer
Prima APBX10AS Aktiv subwoofer med 10" element inneholder en dedikert høy-ytelses forsterkermodul på hele 400w RMS. Kassen deler alle teknologiene fra de passive kassene- som 2S2 (2sides / 2 sounds) designet, plug and play terminalene og den kompakte størrelsen.

Audi Q5 2017-> Sound System "9VD"