Lydpakke til Porsche Taycan

Porsche Taycan CT/ST 2021-> "9VK"

Varenr:BRSDSPTAYCAN
Lydpakke til Porsche Taycan Porsche Taycan CT/ST 2021-> "9VK" Lydpakke til Porsche Taycan Porsche Taycan CT/ST 2021-> "9VK" Lydpakke til Porsche Taycan Porsche Taycan CT/ST 2021-> "9VK"
8 791,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: Ikke på lager (1 dager)
Butikk Trondheim: 0
 • Fri frakt over kr 500,-
 • 14 dager åpent kjøp
 • Les her om kjøp og retur

Plug & Play lydpakke til Porsche Taycan Cross/Sport Turismo 2021-> med "9VK" Basic lydsystem

 

Biltilpasset oppgraderingspakke med plug and play kabelsett og monteringsanvisning.

 • Mer dynamikk og liv i musikken
 • Mer bass
 • Høyere volum
 • Minimalt inngrep i bilen

 

Passer til

Pakken passer til følgende bilmodeller

 • Porsche Taycan CT/CS 2021- (med Base lydsystem)

  

I pakken

Pakken består av følgende deler:

 • Musway M6V3 premium DSP forsterker på 630W
 • Plug & Play kabelsett tilpasset bilen
 • Monteringsanvisning

 

Resultat

Lydpakken gir et betydelig løft i dynamikken i musikken ved å tilføre mer effekt til de originale framhøyttalerne og subwooferen.

 

 

Vi har brukt god tid på å korrigere flere av manglene i lyden fra det originale mediasystemet og tilpasset det til et system med større muskler og evnen til å gjengi frekvenser som krever mer effekt og dynamikk.

 

Fabrikkløsningen har sine begrensninger med lav effekt i Bose forsterkeren og høyttalere som får en begrenset mulighet i de dype frekvensene. Ved å utbedre dette med mer effekt der begrensningen er størst får vi et betydelig bedre musikkanlegg.

 

Musway M6V3 vil øke effekten til ca. 500W RMS i denne pakken og gi et helt annet grunnlag for å få den beste lyden. Resultatet er et musikksystem som spiller mye høyere og med mer bass, men også med mer dybde og dynamikk selv ved lavt volum.

 

 

 

Suveren forsterker
 
Musway M6V3 er konstruert i svært høy kvalitet med noe av de beste komponentene som er å oppdrive. Innpakningen er i helstøpt aluminium som bidrar til god avkjøling av forsterkeren som er en av de kraftigste i klassen.

 

Montering

Det følger med monteringsanvisning som viser framgangsmåten. Pakken kan monteres av alle som har litt erfaring med bil eller bruk av verktøy.

  

Garanti og inngrep i bilens system

Pakken er  konstruert slik at den har minimalt inngrep i bilens systemer. Systemet er Plug & Play og kan enkelt fjernes. 

 

Tilbehør

Pakken kan utvides med en fjernkontroll og et HD Bluetooth eller Bluetooth adapter.

 

Skreddersy lyden selv

Vi har justert lyden etter studioprinsippet slik at du skal kunne spille all slags musikk med samme resultat. Det er også mulig å bruke de originale lydjusteringene i bilen med den lydfilen vi har laget. Mange velger å lage oppgraderinger med overdreven bass kan gi uheldige resultater på forskjellige musikkstiler – noe vi ikke velger å gjøre.

 

Hvis du ønsker å endre på lyden selv etter egne preferanser kan du laste ned Musway programmet helt gratis ved å følge linken nedenfor.

 

DSP Software

Musway DSP Software nedlastingsside

 

 

 

Plug & Play lydpakke til Porsche Taycan Cross/Sport Turismo 2021-> med "9VK" Sound Package Plus. Plug & play oppgradering