Turisimo Super Slick Soap

Nøytral og effektiv bilshampoo, 1L

Varenr:1814508
Turisimo Super Slick Soap Nøytral og effektiv bilshampoo, 1L Turisimo Super Slick Soap Nøytral og effektiv bilshampoo, 1L
199,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 3 På lager
Butikk Trondheim: 3
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Turisimo Super Slick Soap

 

 

Turisimo Super Slick Soap er en helt nøytral såpe uten voks- og glanstilsetninger. Perfekt for deg som ønsker et ærlig resultat.

 

Super Slick Soap er en bilshampoo laget kun for et formål. Fjerne trafikkfilm på en skånsom og effektiv måte. Super Slick Soap er en såpe til bruk ved bøttevask og har noen egenskaper vi setter stort pris på.

 

Denne såpen inneholder ingen voks- og glanstilsetninger som kan ødelegge eller forstyrre den vannavisende effekten den underliggende lakkforseglingen tilbyr.
Når vi bruker såper fra andre fabrikanter som inneholder voks eller lignende kan dette ofte gi en dårligere vannavisning enn lakkforseglingen din.

 

Super Slick Soap er laget for å skumme godt i bøtten din mens den gir fantastisk god glid mot underlaget. Dette gjør den samtidig som den bryter ned forurensingene du skal fjerne ved håndvask. Dette er en perfekt vedlikeholssåpe for deg som ikke vil påvirke eksisterende beskyttelse. Super Slick Soap lukter også rent og har en flott farge.

 

Slik bruker du Turisimo Super Slick Soap:
Fyll vaskebøtten opp med vann
Ha oppi 2-4 korker Super Slick Soap i 20L vann.
Skum opp vannet for å blande såpen og lage skum i vaskebøtten.

 

HMS
H318 - Gir alvorlig øyeskade

 

Turisimo Super Slick Soap. Nøytral og effektiv bilshampoo, 1L



41724