2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Alpine iLX-W690D

DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++

Varenr:ILXW690D
Alpine iLX-W690D DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++ Alpine iLX-W690D DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++ Alpine iLX-W690D DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++ Alpine iLX-W690D DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++ Alpine iLX-W690D DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++
5 990,-Kampanjepris
7 998,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 11 På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Alpine iLX-W690D multimediaspiller.

 

Dette er Alpine iLX-W690D – en digital media mottaker med høy-oppløst 7-tommer kapasitiv berøringsskjerm, som perfekt fungerer sammen med din smarttelefon og Apple CarPlay og Android Auto. Den er designet for å gi brukere av smarttelefon alle egenskapene de ønsker og trenger på farta. Den innebyggede DAB+ radio mottakeren lar deg nyte radio med utmerket lydkvalitet, enhetens høy-hastighets ladefunksjon sørger for at telefonen raskt lades opp. Blåtann musikk-strømme funksjoner lar alle i bilen bidra med deres telefoner og musikk.

 

Innebygget DAB+ radio
Den innebyggede DAB+ radioen bruker den mest avanserte digital teknologien til å gi deg et radiomottak med enestående, støyfri lydkvalitet. Velg blant fler kanaler enn det som finnes på FM. Søk alfabetisk eller genre gjennom tilgjengelige kanaler

 

Innebygget blåtann
Den innebyggede blåtann modulen lar deg gjennomføre håndfri telefon samtaler. Du kan også strømme musikk trådløst og nyte favoritt musikken din på din iLX-W690D

 

Enkel online navigering
Bruk din Alpine iLX-W690D med Apple CarPlay eller Android Auto kompatible navigasjons apper på ditt neste eventyr. Det er flere utmerkede navigasjonsapper tilgjengelig (som f.eks: Google Maps, Apple Maps, Waze etc.) som også tilbyr live-trafikk informasjon og avanserte funksjoner.

 

Fungerer med Apple CarPlay
iLX-W690D «Works with Apple CarPlay” og lar iPhone brukere sende og motta samtaler, se tekstmeldinger, spiller musikk og få veiledning på en måte som holder fokuset på veien. Apple CarPlay blir tilgjengelig på den kapasitive berøringsskjermen eller via mikrofon knappen for å aktivere Siri tale kontroll. Kompatibel med iPhone 5S og nyere (telefon må være koblet via Apple Lightning kabel)

 

Fungerer med Android Auto
Denne enheten er kompatibel med Android Auto og kan bruke mengder av kompatible apper. Bruk Google Assistant mens du kjører. For å bruke Google Assistant på Android Auto, si «OK Google» eller velg mikrofon knappen. Google Assistant på Android Auto lar brukere spille favorittmusikken, gir retnings veiledning frem til mål, samhandler med smart hjem enheter og svare på tekstmeldinger -  berøringsfritt

 

Grunn monteringsdybde
Chassis på iLX-W690D er kun 6cm dypt. Det lar den bli installert i biler med 2 DIN hull uten full DIN størrelse dybde. Dette gjør også oppgradering med en KTA-450 eller KTA-200M effektforsterker beleilig. 

 

OBS! Spiller kommer uten monteringsramme. For standard 2-din montering se tilbehør, alternativt bilspesifikk ramme.

 

Spesifikasjoner:

Innebygd DAB+ Mottaker
Innebygd FM Mottaker
4 x 45 Watt Forsterker
Apple CarPlay
Android Auto
7” VGA skjerm med Kapasitiv berøringsskjerm
Blåtann Modul for Handsfree og streaming.
FLAC / MP3 / WMA lydavspilling(USB)
3 Linjeutganger (4 Volt) med subwoofer nivåkontroll
Rattadapter kompatibel. (Ekstrautstyr)
2 Kamera innganger
HDMI inngang
Inngang for UART og APF-X Adapter

Apple CarPlay og Android Auto kompatibel med stor 7-tommers kapasitiv berøringsskjerm, Bluetooth, DAB+

Produktinformasjon

Android Auto Ja (kablet)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay Ja (kablet)
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 45W
Inngang for ryggekamera Ja
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja