2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Blaupunkt Mannheim 600 DAB

DAB+,BT, Android Auto, Carplay, short++

Varenr:MANNHEIM600DAB
Blaupunkt Mannheim 600 DAB DAB+,BT, Android Auto, Carplay, short++ Blaupunkt Mannheim 600 DAB DAB+,BT, Android Auto, Carplay, short++ Blaupunkt Mannheim 600 DAB DAB+,BT, Android Auto, Carplay, short++ Blaupunkt Mannheim 600 DAB DAB+,BT, Android Auto, Carplay, short++
5 850,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 1 På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

2-DIN Blaupunkt shortbody bilradio med Android Auto og Apple Carplay

 


Mannheim 600 DAB fra Pro-Line-serien kombinerer design av høy kvalitet ned til minste detalj, et intuitivt betjeningskonsept og en fantastisk rekke funksjoner. Med 7-tommers høyoppløselig skjerm, Apple CarPlay, Android Auto og Bluetooth handsfree/streaming

 

Apple CarPlay
Bruk din Apple iPhone® med din Mannheim 600 DAB enkelt og trygt i bilen. Med Apple CarPlay kan iPhone-brukere trygt og intuitivt navigere, ringe, spille musikk og hente meldinger – ganske enkelt via stemmestyring eller berøringsskjermen på Mannheim 600 DAB.

 

Android Auto
Bruk din Android® enhet med din Mannheim 600 DAB. Takket være det intuitive brukergrensesnittet, stemmestyring og innebygde Android Auto-kontroller, minimeres distraksjoner mens du kjører, slik at du kan konsentrere deg om trafikken.

 

Digital radio
Nyt krystallklar digital radio med den innebygde DAB+-tuneren. Bla gjennom de tilgjengelige ensemblene og deres programstruktur, eller bare velge fra en alfabetisk liste over alle programmer.

 

Analog tuner
CODEM IV-tunerkonseptet som brukes i Mannheim 600 DAB er et avansert mottakskonsept utviklet av Blaupunkt. Når mottaksforholdene endres, er det viktig å holde resultatet konstant. Blaupunkt har en spesialløsning for denne oppgaven: CODEM IV Med enda bedre selektivitet, enda klarere kanalseparasjon, større frihet fra forvrengning og andre spesialløsninger er mottaket blitt vesentlig forbedret. Med high-end-tuneren til CODEM IV-generasjonen fra Blaupunkt inngås ingen kompromisser når det gjelder radiomottak og RDS-oppførsel. Når du først har opplevd det, selv med de vanskeligste mottaksforholdene, vil du ikke lenger være foruten det.

 

Bluetooth
Når telefonboken til smarttelefonen din har blitt synkronisert med Mannheim 600 DAB, er det ingenting som står i veien for praktisk kommunikasjon under kjøring og via lydsystemet. Alternativt er den integrerte eller en ekstern mikrofonen tilgjengelig for den perfekte installasjonsposisjonen for den beste stemmekvaliteten.

 

Ryggekamera
Parkering kan være presisjonsarbeid. Mannheim 600 DAB har en kamerainngang. Slik at du alltid har oversikt. (Kamera kommer i tillegg)

 

Lydinnstillinger
Den parametriske 8-bånds equalizeren for individuell lydoptimalisering i kjøretøyet kan stilles inn enkelt og presist via det grafiske grensesnittet til Mannheim 600 DAB. Men hvis du ikke ønsker å stille inn manuelt, er det en rekke forhåndsinnstilte lydprofiler tilgjengelig. Avhengig av personlig smak fra pop, rock, techno, jazz til klassisk musikk.

 

Internminne
Takket være det integrerte minnet lagrer Mannheim 600 DAB brukerinnstillingene og forhåndsinnstilte stasjoner hvis hovedstrømforsyningen svikter eller ved bruk av hovedstrømsbryter

 

Spesifikasjoner:
Analog/digital radio FM, AM, DAB, DAB+ tuner med PS, AF, REG, RT, CT, TA, DLS
Mediaspiller USB, AV, Bluetooth MP3, FLAC, OGG, WMA, WAV, MKV, AVI-støtte
AppleCarPlay: Navigasjon, nettradio, musikkspiller, apper, språkassistent
Android Auto: Navigasjon, nettradio, musikkspiller, apper, språkassistent
Bluetooth Telefoni, telefonboktilgang, listetilgang og lydstrømming med tittelvisning
Ryggekamerainngang

 

Lyd:
Digital signalbehandling
8-bånds equalizer + forhåndsinnstillinger for lyd
4-kanals linjeutgang + sub-utgang
4 × 45 watt forsterker

 

Generelt:
Høyoppløselig TFT-skjerm
Internminne
Inngang for fjernkontroll på rattet (SWC)
Kort installasjonsdybde

7", Apple CarPlay & Android Auto, Bluetooth og DAB+.

Produktinformasjon

Android Auto Ja (kablet)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay Ja (kablet)
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 45W
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Inkludert
Langtidsminne Ja
Service Following Ja
Shortbody Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja