1DIN bilradio

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Alpine INE-F904DC navi. Camper-utgave

9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto

Varenr:INEF904DC
Alpine INE-F904DC navi. Camper-utgave 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto Alpine INE-F904DC navi. Camper-utgave 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto Alpine INE-F904DC navi. Camper-utgave 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto Alpine INE-F904DC navi. Camper-utgave 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto Alpine INE-F904DC navi. Camper-utgave 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto Alpine INE-F904DC navi. Camper-utgave 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto Alpine INE-F904DC navi. Camper-utgave 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto
14 398,-Kampanjepris
17 998,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: Bestillingsvare (3 dager)
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Alpine Halo9 m/navigasjon - Camperutgave. 1-DIN apparat med 9" skjerm

INE-F904DC er en DAB+ Digital Media stasjon med navigasjon, og en 9-tommer WVGA berøringsskjerm uten CD/DVD spiller. Den har et standard 1DIN chassis for installasjon, hvor skjermen «svever» i fronten av bilens dashbord. Løsningen lar deg plassere en overdimensjonert skjerm i en rekke biler, uten å måtte ty til spesialtilpasning.

INE-F904DC har fått kallenavnet «Alpine Halo9» som er beskrivende for skjermens unike svevende 9-tommer skjerm.

Dette er en Truck/Camper-utgave, spesielt laget for lastebiler og større bobiler. INE-F904DC har forhåndsinstallert programvare for lastebiler og bobiler hvor man kan legge inn dimensjoner og vekt, som igjen taes med i ruteberegningen. Den har også muligheten til å legge inn farlig gods, slik at systemet velger å unngå bysenter, vernede naturområder og andre steder for slikt gods ikke er tillatt.


iLXF903D-Back1DIN chassis – 9-tommer skjerm
INE-F904DC benytter et standard 1-DIN chassis som gjør enheten kompatibel med biler som enten har en 1-DIN eller 2-DIN radioåpning. Den 9-tommer store høy-oppløste berøringsskjermen er festet i fronten av enheten med solide stålbraketter som gjør den  stabil og uten "skjelving" ved kjøring.
 


Kant til kant glass design
Den utrolige 9-tommer store skjermen har et kompakt ramme med glass kant-til-kant og en fin krom list rundt kanten. Displayet har en rekke trykknapper på bunnen og er moderne i funksjon og uttrykk.

Justerbar display vinkel
Du kan justere display på INE-F904DC fra +45 til -20grader for å matche vinkelen til de aller fleste dashbord. Etter at displayvinkel er satt , låses denne på plass slik at den står fast og ikke virker løs ved kjøring og berøring.

Justerbar display høyde og dybde.
Høyden på displayet kan justeres +/- 3cm fra senter posisjon og inn til 20mm ut. Dette gir deg muligheten til å plassere skjermen mest hensiktsmessig i ditt dashbord. Etter justering låses displayet solid i valgt høyde og dybde.

iLXF903D-adjust-1

iLXF903D-adjust-2


Fungerer med Apple CarPlay
Du kan enkelt koble din iPhone til USB porten på din Alpine Halo9 enhet og start Apple CarPlay* for kommunikasjon, navigasjon og hold deg underholdet med dine favoritt smarttelefon applikasjoner. De fleste apper er Siri optimalisert, slik at du kan holde øyene på veien og ikke på skjermen. Apple CarPlay er kompatibel med iPhone 5 og nyere.

*Apple CarPlay er kompatibel med iPhone 5S, iPhone 5C, Telefon 5, iPhone 6 eller iPhone 6 pluss, med den nyeste versjonen av IOS.

"Apple CarPlay er en utrolig opplevelse for sjåførene. Vi er glade for å tilby Alpine brukerne et produkt dedikert til Apple CarPlay, som gir tilgang til iPhone-funksjoner de ønsker å bruke mest mulig mens du kjører, for eksempel kart, meldinger, samtaler, å høre på musikk og mye mer." Sier Hirofumi Morioka, Alpines Senior Director og CTO

 

carplay-ill-4-450


• Les mer om Apple CarPlay her

Innebygget navigasjon med kart fra TomTom - 3 år med gratis kartoppdatering
Det innebygde iGO Primo Nextgen navigasjonssystemet bruker kartverk fra TomTom, og kommer forhåndsinstallert med kart for 46 europeiske land. Du kan velge mellom hundretusenvis av POI for å lokalisere bensinstasjoner, restauranter, turistattraksjoner, kjøpesentre og mye mer. Du kan også legge inn din destinasjon via geografiske koordinater. Filveiledning holder deg oppdatert på hvor du skal plassere deg for å hindre at du mister en avkjørsel. TMC holder systemet oppdatert på trafikkinformasjon.

Du kan jevnlig oppdatere dine kart fra TomTom uten kostnad i en periode på 3 år. Etter dette kan du kjøpe kartoppdateringer basert på land eller regioner til fornuftige priser. Besøk www.naviextras.com for mer informasjon om tilgjengelige pakker og tilbud.

Fungerer med Android Auto
Android Auto er designet med sikkerhet i tanken. Enkelt og intuitivt grensesnitt som også kan motta kommandoer fra stemme og rattkontrollen minimerer distraksjoner slik at du kan fokusere på veien. Android Auto viser deg automatisk verdifull informasjon og organiserer disse i enkle kort som dukker opp når du trenger disse. Android Auto kan også koble til navigasjons antennen til INE-F904DC for ytterlig forbedret nøyaktighet når du bruker navigasjon apper.

Spotify
Har du en Spotify konto, kan du nå også bruke denne i bilen. Spotify er tilgjengelig for både Apple CarPlay og Android Auto og har samme søke og avspillings funksjonalitet som applikasjonen på din smarttelefon. Paret med den 9-tommer store berøringsskjermen er dette en «MÅ HA» app for din Alpine

Waze
Waze er en sosial GPS kjøre-/navigasjonsapp som tilbyr kart, sanntidstrafikk og diverse annen informasjon som er tilgjengelig for deg på kompatible multimedieenheter.

Online navigering med Apple CarPlay
La «Maps» hjelpe deg med å finne veien frem til din destinasjon via sving-for-sving tale og ny visuell enkel-å-lese beskrivelse. Når du nærmer deg en retningsendring zoomes visning inn for å vise deg hvor du skal kjøre. Under veis vil store skilt og piler guide deg i riktig retning og fortelle deg hvor lang tid å ta deg dit. Ser du etter bensinstasjoner, restauranter eller kaffer? Nye knapper på navigasjonsskjermen hjelper deg raskt å finne den nærmeste plassen og estimere hvor lang tid det tar å komme seg dit. Trykker du navigasjons knappen under skjermen to ganger, aktivere du Apple CarPlay navigasjon uten å gå via mange meny punkter.

Innebygget blåtann
Den innebygde blåtann-modulen lar deg trådløst koble til en mobiltelefon for handsfree kommunikasjon. Et svært intuitivt brukergrensesnitt gjør det enkelt å justere mikrofon og høyttaler volum. Inkludert finner du en hurtig oppringning funksjon for de mest brukte telefonnumre. Blåtann-modulen lar deg også strømme musikk trådløst fra telefonen

Innebygget DAB+ Digital radio
Den innebygde DAB+ radioen bruker den mest avanserte digitale teknologien for å levere enestående, støyfritt radiomottak. DAB+ byr også på mange fordelere fremfor tradisjonell FM radio: Velg fra et bredere kanalutvalg via alfabetisk listing, eller sjanger-liste over tilgjengelige stasjoner.

Ryggekamerainngang
Et kamera er en fin måte å gjøre rygging sikrere. Kamerabildet kommer automatisk på når du setter bilen i revers, og omvendt. Guidelinjene kan justeres for å matche bilens størrelse, og vises på skjermen for å hjelpe deg med å parkere bilen din trygt. Alpine tilbyr et stort utvalg av kameraer foran og bakover, inkludert multikameraer med valgbare synsvinkler. Du kan til og med se kameraskjermen og parkeringssensorskjermen samtidig, hvis bilen støtter det.

1-DIN apparat med 9" utepåliggende skjerm og innebygget navigasjon. Camper/Truck-utgave

Produktinformasjon

Android Auto Ja (kablet)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay Ja (kablet)
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Hi-Volt linjeutganger Ja
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Kjøpes separat
IR øye for fjernkontroll Ja
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja