Audison AV bit IN HD Interface

Digitalt grensesnitt for Audison VOCE

Varenr:AVBITINHD
Audison AV bit IN HD Interface Digitalt grensesnitt for Audison VOCE
2 095,-
-+
Nettlager: 1 på lager

HD Digital Interface for Audison VOCE forsterkere


Digitalt grensesnitt for alle VOCE AV-forsterkere, for ren digital tilkobling med Audison bitprosessorer som er utstyrt med AD Link og AC Link-tilkoblinger.

Ved å montere AV bit IN HD på VOCE-forsterkeren via AD Link-tilkoblingen kommer S / PDIF-digitalt signal direkte til den interne D/A-converteren med høy kvalitet. Etter dette blir signalet analogt og forsterkes umiddelbart for å hindre at signalet forvrenges på grunn av de lange banene. Resultatet gir ekstrem høy kvalitet på musikken, ikke mulig med noe annet analogt system. Den har en AD Link- og AC Link-inngang, samt en AD Link- og AC Link-utgang for å kjøre et multiforsterker system.

Takket være sitt digitale panel med 3 tegn og 4 trykknapper kan du velge forsterkertype, mono- eller stereomodus, og også den digitale kanalen som kommer fra lydprosessoren.

AV bit IN HD har to brytere på frontpanelet; En gir deg muligheten til å slå av forsterkerens gain-kontroller for å oppnå et forbedret signal til støyforhold. Gain styres da via bit-prosessoren. Med den andre bryteren kan du styre DSP fjernkontrollens startfunksjon. 


Montering:
Fjern analog inngangsmodul og sett AV bit IN HD -modulen inn i forsterkerens forside. Det krever ingen ekstern strømforsyning eller andre modifikasjoner.HD Digital Interface for Audison VOCE forsterkere


2587