Audison AV quattro 4-kanals forsterker

Voce-serie, 4x200W RMS i 2 Ohm, Hi-Res

Varenr:AVQUATTRO
Audison AV quattro 4-kanals forsterker Voce-serie, 4x200W RMS i 2 Ohm, Hi-Res Audison AV quattro 4-kanals forsterker Voce-serie, 4x200W RMS i 2 Ohm, Hi-Res Audison AV quattro 4-kanals forsterker Voce-serie, 4x200W RMS i 2 Ohm, Hi-Res
11 095,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 4 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

4x200W RMS forsterker i VOCE-serien


VOCE betyr "stemme", og denne serien har sin opprinnelse i erfaringene gjort i de enestående THESIS produktene. VOCE høyttalerne tar lytteopplevelsen i bilen til et nytt nivå.

AV quattro er en kraftig 4-kanals forsterker med strømforsyning og slutt-trinn som er designet for også å fungere som 2- eller 3-kanaler. Forsterkeren yter 800W RMS totalt.
AV quattro gjør det mulig å kombinere det positive som lydkvalitet og robusthet fra de tradisjonelle klasse-AB forsterkerne med effektiviteten til klasse-D forsterkerne.
AMP (Amplifier Management Processor) kontrollerer kontinuerlig driftsstatusen og viser status med 4 forskjellige fargede lysdioder plassert på topp-panelet.
ART (Automatic Remote Turn On-Off) lar forsterkeren automatisk slå seg på / av når et styrestrømsignal ikke er tilgjengelig fra kilden.


AV bit IN HD
AV uno kan bygges ut med en heldigital AD/AC Link-modul som erstatter hele inngangstrinnet på forsterkeren. Dette muliggjør digital kommunikasjon med Audison bit-prosessor, samt digital tilkobling til flere forsterkertrinn uten splitting og svekkelse i RCA signal. Med digital overføring benyttes S/PDIF digitalt signal via RJ45 kontakter. Ved bytte av oppsett eller salg av forsterker kan man lett bytte tilbake igjen til original inngangsmodul for å gjøre forsterkeren universal igjen.
AV bit IN HD selges separat - se tilbehør.

Fysiske dimensjoner: 220 x 470 x 58 mm (D x B x H)


 

Hvordan koble høyttalere eller subwoofer mot denne forsterkeren:

Dette er en forsterker med fire utgangskanaler. Denne kan kobles til to høyttalerpar (se skjema 1), eller ett høyttalerpar og en subwoofer (se skjema 2).
Høyttalertilkobling vises i skjema med 4 Ohm, men vil gjelde det samme ved bruk av 2 Ohms høyttalere.
Dersom man ønsker å bruke en 4-kanals forsterker til bruk med subwoofer benyttes en brokobling (skjema 2) på to av kanalene. Her anbefales 4 Ohms subwoofer. Det skal ikke kobles 2 Ohms subwoofer på annet enn 1 Ohms kompatible 4-kanals forsterkere.

 

 

 

 

4-kanals forsterker i VOCE-serien. Totalt 800W RMS

Produktinformasjon

Effekt RMS 2 Ohm 4 x 200W
Effekt RMS 4 Ohm 4 x 120W
Effekt RMS brokoblet 4 Ohm 2 x 400W
Frekvensområde 4 Hz - 60.000 Hz
Høynivå inngang (High Level) Ja
Inkludert bassremote Ikke tilgjengelig
Innebygget delefilter Ja
Pass-through utgang (RCA ut) Ja
Vekt 7,2 kg


2539