1-DIN spiller

1-DIN spiller er den helt vanlige bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

1-DIN og den dobbelt så høye 2-DIN spilleren er de to standardstørrelsene på bilspillere. Har du en spesialtilpasset bilspiller du ønsker å bytte ut, kan du ta en titt på våre biltilpassede bilspillere. Skal du bytte spilleren i lastebilen bør du derimot se om du trenger en 24 volts bilradio.

1-DIN spiller med skjerm

 

I tillegg til de tradisjonelle 1-DIN spillerne finer du også en rekke 1-DIN bilradioer med skjermer. På den måten blir spillerne mer intuitive å bruke, samtidig som det åpner for enda flere nyttige funksjoner. Her finner du blant annet kartleser og navigasjon, talekontroll, og mange er kompatible med ryggekamera. Skjermene på 1-DIN spillerne er det vi kaller flytende. Det betyr at de stikker ut fra spilleren. Derfor bør du sørge for at skjermen til 1-DIN spilleren du kjøper kan justeres på en måte som gjør at den ikke er i veien for andre viktige knapper på dashbordet.

Bytting av 1-DIN spiller

 

Å bytte 1-DIN spiller er veldig enkelt, og det eneste du trenger er utstyret som følger med bilspilleren. Det er viktig at bilen er slått av, og for sikkerhetsskyld er det er en god ide å koble ut bilbatteriet. Ta først av pynterammen rundt, før du bruker verktøyet for å få ut spilleren. Dette skal være ganske lett, så være forsiktig med å bruke kraft. Kablene er standardiserte og skal passe alle 1-DIN spillere. Nå er det bare å koble over i den nye bilradioen din, før du dytter den på plass og tester lyden i din nye bilspiller.

Merk deg at om du ikke har DAB-radio fra før, så må du også montere en DAB-antenne for å få inn DAB signaler på din nye bilspiller. Vi har både takantenner og vindusantenner du kan velge mellom.

Les mer...Vis mindre...

Blaupunkt Bremen SQR46 DAB

Retro, BT, USB, DAB+, ikke CD

Varenr:BREMENSQR46
2814 2814 2814 2814 2814 2814 2814
5 490,-Kampanjepris
5 990,-Ordinær pris
-+
Nettlager: 2 på lager
Butikk Trondheim: 2

En legende er kommet tilbake!
Utstyrt med USB, Bluetooth, SD, AUX, men laget for å se ut som den gamle Blaupunkt Bremen kassettspilleren fra 80-tallet.

Blaupunkt Bremen SQR46 DAB er en ekte retroradio, designet for å se mest mulig lik den originale Bremen SQR46 fra 80-tallet.
I tillegg til å ha et stilig retro-design som vil passe svært mange eldre bilmodeller er spilleren utstyrt med alt det man forventer av en moderne hovedenhet. SQR46 DAB har innebygget DAB+ mottaker og Bluetooth (både handsfree og streaming). Bak "kassettlokket" finner man SD-kort leser, samt USB og AUX tilkoblinger. Når dekselet lukkes vil det knapt være synlig at dette er en moderne 2019-radio.
Det er i tillegg en USB-tilkobling på baksiden, hvor man f.eks. kan trekke frem en kabel til hanskerom eller lignende.

Bremen SQR46 DAB har 4x50W MOSFET forsterker, samt 3 hi-volt linjeutganger for eksterne forsterkere.

For å passe best mulig mot flere typer biler er Bremen SQR46 DAB utstyrt med "Vario Color", som innbefatter variabelt fargevalg for både display og knapper.
Den har også permanent minne-funksjon, kort innbyggingsdybde (short-body).

Blaupunkt Bremen SQR46 DAB har støtte for originalt multifunksjonsratt. Programmerbart kun mot analoge systemer. 
 

Hva følger med i pakken?

Det følger med både  IR fjernkontroll, DAB+ vindusantenne og ekstern BT mikrofon sammen med radioen.DAB+ radio i retrostil. Utstyrt med USB, Bluetooth, SD, AUX, men laget for å se ut som den gamle Blaupunkt Bremen kassettspilleren fra 80-tallet.

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Hi-Volt linjeutganger Ja
IR fjernkontroll Inkludert
IR øye for fjernkontroll Ja
Langtidsminne Ja
Service Following Ja
Shortbody Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


2814