Bassoppgraderingspakke Audi

Audi Q7 2006 - 2014

Varenr:BRSBASSPKAU06
Bassoppgraderingspakke Audi Audi Q7 2006 - 2014
5 990,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 2 på lager

Bassoppgraderingspakke for Audi Q7 2006 - 2014 (4L)


Komplett pakke med alt man trenger for å installere subwoofer i din Audi Q7. Her har vi satt sammen en pakke bestående av en spesialtilpasset basskasse - som gir en meget diskret installasjon uten å ta opp verdifull bagasjeplass - subwoofer, forsterker og alt av nødvendige kabler.

Spesialtilpasset basskasse - for diskret montering
Elegant og diskret basskasse spesielt tilpasset bilen. Kassen installeres på venstre side i bagasjerommet, og rommer et 12" subwooferelement.
Audi-grill til subwoofer medfølger ikke, men kan kjøpes som tilbehør.
Du kan lese mer om Fit-Box basskasse her

Ground Zero GZUW 12SQX subwoofer
Kvalitets-subwoofer i Ground Zeros Uranium-serie. Dette er et basselement som er laget for oppsett hvor lydkvalitet står høyt, men yter også som det skal når vil dra på litt ekstra. Subwooferen yter 600W RMS.
Du kan lese mer om GZUW 12SQX her

Ground Zero GZIA 1.700 monoforsterker
Bestselger-forsterker i oppgradert utgave. Yter opptil 630W RMS og leveres med kablet fjernkontroll for bassjustering. Forsterkeren har høy-nivå inngang slik at den kan kobles mot både ettermarkedsradioer og originalradioer.
Du kan lese mer om GZIA 1.700 her

Kabler
10mm2 kabelsett inneholdende strøm- og jordkabler, RCA signalkabel og høyttalerkabel, sikring og sikringsholder mm.
Vi har også inkludert 5 meter ekstra høyttalerkabel for bruk i de tilfeller pakken skal kobles mot originalradio.


Hvordan installere?
Strømkabel trekkes fra bilens bilbatteri til forsterker, og jordingskabel fra forsterker til chassis. Subwoofer skrues inn i basskassen, som igjen plasseres i bagasjerommet i reservehjulsbrønnen. Eventuelt reservehjul eller verktøysett må taes ut.
Forsterker tilkobles subwoofer via medfølgende høyttalerkabel. For signaltilkobling må høyttalersignal kobles på høyttalerutgavene på bilens MMI system (venstre side bagasjerom). Dette høyttalersignalet kobles videre til forsterkerens høynivåinngang (high-level input).
Montering av denne pakken innbefatter enkel avisolering av ledninger. Noe kunnskap om demontering av paneler i bil og kobling av ledninger er en fordel.

Som tilbehør til denne pakken finnes verktøy som kan gjøre jobben enklere.


Kompatibilitet:

Audi Q7 2006 - 2014 (4L)

Bassoppgraderingspakke Audi Q7 2006 - 201430564