Bassoppgraderingspakke BMW

BMW 3-serie E36 cabriolet 1992 - 1997

Varenr:BRSBASSPKBM17
Bassoppgraderingspakke BMW BMW 3-serie E36 cabriolet 1992 - 1997
5 890,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: ikke på lager (1 dager)

Bassoppgraderingspakke for BMW 3-serie E36 cabriolet 1992 - 1997


Komplett pakke med alt man trenger for å installere subwoofer i din BMW. Her har vi satt sammen en pakke bestående av en spesialtilpasset basskasse - som gir en meget diskret installasjon uten å ta opp verdifull bagasjeplass - subwoofer, forsterker og alt av nødvendige kabler.

Spesialtilpasset basskasse - for diskret montering
Elegant og diskret basskasse spesielt tilpasset bilen. Kassen installeres i åpningen i baksetene. Kassen rommer et 8" subwooferelement, og leveres med beskyttende front.
Du kan lese mer om Fit-Box basskasse her

Ground Zero GZUW 8SQX subwoofer
Kvalitets-subwoofer i Ground Zeros Uranium-serie. Dette er et basselement som er laget for oppsett hvor lydkvalitet står høyt, men yter kraften som trengs når man vil dra på litt ekstra. Subwooferen yter 300W RMS.
Du kan lese mer om GZUW 8SQX her

Ground Zero GZIA 1.700 monoforsterker
Bestselger-forsterker i oppgradert utgave. Yter opptil 630W RMS og leveres med kablet fjernkontroll for bassjustering. Forsterkeren har høy-nivå inngang slik at den kan kobles mot både ettermarkedsradioer og originalradioer.
Du kan lese mer om GZIA 1.700 her

Kabler
10mm2 kabelsett inneholdende strøm- og jordkabler, RCA signalkabel og høyttalerkabel, sikring og sikringsholder mm.
Vi har også inkludert 5 meter ekstra høyttalerkabel for bruk i de tilfeller pakken skal kobles mot originalradio.


Hvordan installere?
Strømkabel trekkes fra bilens bilbatteri til forsterker, og jordingskabel fra forsterker til chassis. Subwoofer skrues inn i basskassen, som igjen plasseres bak bakseteryggen. Frontdeksel settes på, som gjør at subwooferinstallasjonen nærmest blir usynlig.
Forsterker tilkobles subwoofer via medfølgende høyttalerkabel. Om bilen er utstyrt med originalradio må denne monteres ut for tilkobling av høyttalersignal, og høyttalerkabel trekkes bak til høy-nivå inngang på forsterker.
Dersom det benyttes ettermarkedsradio bruker man i stedet den medfølgende RCA signalkabelen mellom bilradio og forsterker (forutsatt at bilradioen er utstyrt med RCA signalutgang).
Montering av denne pakken innbefatter enkel avisolering av ledninger. Noe kunnskap om demontering av paneler i bil og kobling av ledninger er en fordel.
Bakseter må utmonteres ved installasjon av denne pakken.

Som tilbehør til denne pakken finnes verktøy som kan gjøre jobben enklere.


Kompatibilitet:

BMW 3-serie E36 cabriolet 1992 - 1997

Bassoppgraderingspakke BMW 3-serie E36 cab 1992 - 199730857