Ground Zero GZHA Mini FOUR 4-kanals

Hydrogen-serie, 4x130W i 2 Ohm

Varenr:GZHAMINIFOUR
Ground Zero GZHA Mini FOUR 4-kanals Hydrogen-serie, 4x130W i 2 Ohm Ground Zero GZHA Mini FOUR 4-kanals Hydrogen-serie, 4x130W i 2 Ohm Ground Zero GZHA Mini FOUR 4-kanals Hydrogen-serie, 4x130W i 2 Ohm
2 990,-
-+
Nettlager: 20+ på lager
Butikk Trondheim: 2

Kompakt klasse-D forsterker i Hydrogen-serien

Hydrogen-serien tilfredsstiller alle kravene til krevende lydentusiaster. Fanastisk ytelse, super lydkvalitet, og høyere SPL enn man forestiller seg.
Forsterker-serien strekker seg fra små superkompakte modeller til store høy-ytelsesforsterkere, samtidig som Hydrogen subwooferne er utviklet for å takle den høye effekten, selv i konkurransebruk.

GZHA Mini FOUR er en høyeffektiv mini 4-kanals forsterker med integrert delefilter. Den gir 4x130W RMS i 2 Ohm, noe som er nok til nærmest alle normale bilstereooppsett. Det er mulig å brokoble to av kanalene som gir 260W RMS til en subwoofer.
GZHA Mini FOUR er kun 13,5 x 21 cm i flate og elegant bygget i sort børstet aluminiumslook med inngravert Ground Zero logo på toppen.

Forsterkeren er utstyrt med både høyttalersignal-innganger (for tilkobling mot originalradioer) og RCA innganger. Den passer derfor i alle biler. GZHA Mini FOUR er også utstyrt med variable aktive delefilter, bassboost og faseskift, såvel som stabilisert strømforsyning. Den har en imponerende frekvensrespons; helt fra 5 Hz til 38.000 Hz

GZHA Mini FOUR har 20mm2 strømtilkoblinger og høyttalertilkoblinger opptil 10mm2 kabler.

 

 

 

Hvordan koble høyttalere eller subwoofer mot denne forsterkeren:

Dette er en forsterker med fire utgangskanaler. Denne kan kobles til to høyttalerpar (se skjema 1), eller ett høyttalerpar og en subwoofer (se skjema 2).
Høyttalertilkobling vises i skjema med 4 Ohm, men vil gjelde det samme ved bruk av 2 Ohms høyttalere.
Dersom man ønsker å bruke en 4-kanals forsterker til bruk med subwoofer benyttes en brokobling (skjema 2) på to av kanalene. Her anbefales 4 Ohms subwoofer. Det skal ikke kobles 2 Ohms subwoofer på annet enn 1 Ohms kompatible 4-kanals forsterkere.

 

 

 

4-kanals høyeffektiv mini forsterker. 4x130W i 2 Ohm. Hydrogen-serie

Produktinformasjon

Effekt RMS 2 Ohm 4 x 130W
Effekt RMS 4 Ohm 4 x 80W
Effekt RMS brokoblet 4 Ohm 2 x 260W
Frekvensområde 5 Hz - 38.000 Hz
Høynivå inngang (High Level) Ja
Inkludert bassremote Ikke tilgjengelig
Innebygget delefilter Ja
Pass-through utgang (RCA ut) Nei
Vekt 2,2 kg


2532