Hertz HCP 1DK monoforsterker

1100W RMS, 2 Ohm

Varenr:HCP1DK
Hertz HCP 1DK monoforsterker 1100W RMS, 2 Ohm Hertz HCP 1DK monoforsterker 1100W RMS, 2 Ohm Hertz HCP 1DK monoforsterker 1100W RMS, 2 Ohm
5 295,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 14 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

1100W RMS kompakt monoforsterker

Compact Power 1DK er en mono klasse-D forsterker med utrolig kompakt kjøleelement. Dette gir muligheten til å designe forsterkere med meget små ytre mål, og som samtidig gir masse effekt.
Alle Hertz Compact Power forsterkere er  satt sammen av høykvalitets komponenter og har et komplett delefiltersystem som også kan forbikobles.
Den er designet slik at varmen overføres til kjøleribbene og forsvinner ut gjennom sidene på forsterkeren.

HCP 1DK fungerer i mange forskjellige oppsett, blant annet har den høypass linjeutgang som gir muligheten til å lage et bandpass system til mellomtoner (via en egnet forsterker).

Hertz HCP 1DK yter hele 1100W RMS i 2 Ohm, med kun 0,25% THD (forvrengning), alternativt 600W RMS i 4 Ohm.
Ved 10% THD gir HCP1DK 1240W RMS i 2 Ohm.

Bassremote - tilleggsutstyr
Bassremote HRC for enkel og nøyaktig justering fra førerposisjon kan kjøpes i tillegg - se tilbehør.

Balansert inngangskrets
HCP forsterkerne har en tilpasset balansert inngangskrets som forhindrer støy på både linjeinngangene og høynivåinngangene

A.R.T - Automatic Remote Turn-On/Off
HCP1DK har automatisk av/på funksjon på høynivåinngangen, og eliminierer derfor behovet for styrestrømtilkobling når forsterkeren skal tilkobles en OEM radio. Dette er en funksjon som er mulig å slå av i tilfeller hvor man ønsker å benytte styrestrøm i stedet.
  

Hvordan koble subwoofere mot denne forsterkeren:

Dette er en forsterker som yter mest i 2 Ohm. Det er derfor anbefalt å benytte et subwoofer-oppsett i 2 Ohm for å oppnå maksimalt utbytte av forsterkeren. Ved bruk av èn subwoofer anbefales et dobbelt 4 Ohms element (se skjema 1).
Ønskes det å bruke to subwoofere anbefales 2 stk dobbel 2 Ohms subwoofere i kombinert serie/parallellkobling (se skjema 2), eller 2 stk singel 4 Ohms subwoofere i parallellkobling (se skjema 3)
Det er også mulig å koble i 4 Ohms oppsett (se skjema 4 og 5), men pass her på at man tar hensyn til at forsterkeren gir mindre effekt i 4 Ohm.
1100W RMS monoforsterker med meget kompakte mål.

Produktinformasjon

Bassremote Kjøpes separat
Effekt RMS, 2 Ohm 1100W
Effekt RMS, 4 Ohm 600W
Frekvensområde 10 Hz - 500 Hz
Høynivå-inngang Ja
Laveste Ohm 2 Ohm
Lavpassfilter 50 Hz - 250 Hz
SPL / Competition Nei
Vekt 3 kg