2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

JVC KW-M875DBW

Trådløs CarPlay/Android Auto, BT, DAB+

Varenr:KWM875DBW
JVC KW-M875DBW Trådløs CarPlay/Android Auto, BT, DAB+ JVC KW-M875DBW Trådløs CarPlay/Android Auto, BT, DAB+ JVC KW-M875DBW Trådløs CarPlay/Android Auto, BT, DAB+ JVC KW-M875DBW Trådløs CarPlay/Android Auto, BT, DAB+ JVC KW-M875DBW Trådløs CarPlay/Android Auto, BT, DAB+ JVC KW-M875DBW Trådløs CarPlay/Android Auto, BT, DAB+
8 998,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 14 På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

JVC KW-M875DBW – Multimedia enhet med Trådløs Apple Carplay/Android Auto, DAB+, Bluetooth, og USB. Hi-Res lyd og 5 volts linjeutganger.

 


Digital Media Receiver med 6,8" berøringsskjerm / Trådløs Apple CarPlay, Android Auto og Android, Mirroring / DAB+ tuner / Hi-Res Audio / Bluetooth® / 13-bånds EQ / Bakre kamera inngang / Kort chassis.

 

Opplev førsteklasses lyd- og bildefunksjoner med JVC KW-M875DBW hovedenheten. Denne allsidige enheten er utstyrt med en 6,8" berøringsskjerm, DAB+ radiotuner for krystallklar lyd, og støtte for trådløs Apple CarPlay, Android Auto og Android Mirroring. Med Hi-Res Audio og Bluetooth-teknologi kan du lytte til musikk og ta imot samtaler med enestående klarhet. Den digitale lydprosessoren, tidsjustering og 13-bånds EQ gjør det enkelt å finjustere lydinnstillingene etter dine preferanser. Med en short body på kun 85 mm, er denne hovedenheten enkel å installere i de fleste biler. Med støtte for ryggekamera, tre RCA-linjeutganger og en rekke andre funksjoner, gir JVC KW-M875DBW deg en førsteklasses lyd- og bildeopplevelse i bilen din.

 
Funksjoner:
6,8" WVGA Clear Resistive berøringspanel med skarpe bilder med høy kontrast, levende farger og brede visningsvinkler.
DAB/DAB+ radiotuner for støy- og interferensfritt mottak og krystallklar digital stereolyd.
Wi-Fi innebygd for praktisk trådløs tilkobling med en kompatibel smarttelefon.
Støtter Android Auto og Apple Car Play trådløst og med en USB-kabel.
Støtter trådløs speiling for Android inkludert 2-veis berøringskontroll.
Bluetooth(R) trådløs teknologi (*Tilgjengelige funksjoner avhenger av mobiltelefon).
Bruk smarttelefonen din som en trådløs fjernkontroll med 'JVC Remote S'-appen
Bakre høyhastighets USB type-C-port. Opptil 3,0A Max Lading
Digital lydprosessor, tidsjustering og 13-bånds EQ for optimal lydjustering.
1x AV-inngang / 1x videoutgang / 3x kamerainngang.
3 RCA-linjeutganger (5.0V) for å oppgradere systemet ditt med effektforsterkere for å skape en mer oppslukende lydopplevelse.
Shortbody (85 mm) for enkel installasjon
MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC musikkfilavspilling.
MPEG1 / MPEG2 / MPEG4 / H.264 / MKV videofilavspilling
Adapterinngang for rattfjernkontroll (valgfritt, bilspesifikk, grensesnitt kreves).
Trådløs IR-fjernkontroll klar.

JVC KW-M875DBW – Multimedia enhet med Trådløs Apple Carplay/Android Auto, DAB+, Bluetooth, og USB.

Produktinformasjon

Android Auto
  • Ja (kablet)
  • Ja (trådløst)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay
  • Ja (kablet)
  • Ja (trådløst)
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Hi-Volt linjeutganger Ja
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Kjøpes separat
IR øye for fjernkontroll Ja
Service Following Ja
Shortbody Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja