Phoenix Gold ZQDSP12. 12-kanals DSP

12-kanals DSP.

Varenr:ZQDSP12
Phoenix Gold ZQDSP12. 12-kanals DSP 12-kanals DSP. Phoenix Gold ZQDSP12. 12-kanals DSP 12-kanals DSP. Phoenix Gold ZQDSP12. 12-kanals DSP 12-kanals DSP. Phoenix Gold ZQDSP12. 12-kanals DSP 12-kanals DSP.
7 990,-
-+
Nettlager: 20+ på lager

Phoenix Gold ZQDSP12. 12-kanals DSP.

 

Phoenix Gold ZQ-serie


High-End ZQ-serien er essensen av Phoenix Gold grunnverdier inkludert de originale funksjonene som gjorde merkevaren berømt i begynnelsen. ZQ-serien er designet for å sette hver minste detalj på høyeste nivå og gi deg utrolige gode produkter.

 

 


ZQDSP12 er en high-end 12-kanals digital signalprosessor som gir deg alle funksjonene som trengs for å lage ditt perfekte lydoppsett, for eksempel fullt justerbare filtre, EQ med justerbar Q-verdi og tidskorreksjon. Med den ultimate justerbarheten lar ZQDSP12 deg lytte til lyden akkurat slik du vil ha den uten kompromisser. Systemet inkluderer til og med en PC-applikasjon som gir deg et enkelt grensesnitt for å tilpasse lyden.

 

De gullbehandlede kretskortene til ZQDSP12 har en unik to-lags, gullbehandling sammen med 24K gullbelagte terminaler som tilbyr overlegen tilkobling. Den doble strømforsyningen er optimalisert for å mate forsterkeren med strøm, og kun de beste kondensatorene fra Nichicon (Japan) og Wima (Tyskland) brukes for å gi best mulig uavbrutt strømforsyning. High end polymer nivå potensiometre brukes til å hjelpe forsterkning og de skjermede transformatorkjernene som er produsert i Tyskland sikrer en ren strømforsyning gjennom hele forsterkeren. Den doble ekstruderte kjøleribben med varmeoverføringsoptimalisering sørger for at forsterkeren holder seg kjølig selv ved høye nivåer.

 


Spesifikasjoner:
Signal til støyforhold: >107dB
Frekvensområde: 10Hz – 22kHz
10-kanals høynivåinngang (og 2x RCA-innganger)
Bluetooth 5.0 støtter musikkstreaming
High-end komponenter gir utmerket lyd
Inkluderer PC-applikasjon som gir enkelt grensesnitt for å tilpasse lyden
Fullt programmerbar lyd-DSP for forbedret lydbehandling
Dimensjoner: 236 x 200 x 56 mm (LxBxH)

Phoenix Gold ZQDSP12. 12-kanals DSP

Produktinformasjon

Antall kanaler inn 10 kanaler
Antall kanaler ut 12 kanaler
TOSLINK / Optisk inngang
  • 1 x Optisk S/PDIF
  • Ja


39139