Pioneer DMH-A240DAB

BT, DAB+, USB, AUX, 6.2", shortbody

Varenr:DMHA240DAB
Pioneer DMH-A240DAB BT, DAB+, USB, AUX, 6.2", shortbody Pioneer DMH-A240DAB BT, DAB+, USB, AUX, 6.2", shortbody Pioneer DMH-A240DAB BT, DAB+, USB, AUX, 6.2", shortbody
2 790,-Kampanjepris
3 390,-Ordinær pris
-+
Nettlager: 100+ på lager
Butikk Trondheim: 20+

2-DIN Pioneer bilradio med Bluetooth, DAB+, berøringsskjerm og mer. Kort innbyggingsdybde


Norsk versjon - DAB+ antenne inkludert

 

2-DIN 6,2-tommers Clear Type berøringsskjerm og multimediespiller med enkel smarttelefontilkoblingsmulighet via en enkel USB-kabel som støtter DAB/DAB+ Digital Radio, Bluetooth og en 13-bånds GEQ

2-DIN DMH-A240DAB lar deg koble til en kompatibel iPhone eller Android-telefon med en enkelt USB-kabel. Den spiller av DAB/DAB+ Digital Radio, lyd- og videoinnhold fra USB-enheter.

 

Entrymodell

En rimelig serie bilradioer som gir deg de viktigste funksjonene til en konkurransedyktig pris. Shortbody
Denne radioen har "halv" innbyggingsdybde, noe som øker fleksibiliteten ved installasjon og gir mer plass til kabler.

Nyt favorittinnholdet ditt på en 6,2 Clear Type tommer stor berøringsskjerm, rett i dashbordet i bilen. Den kobles enkelt til en kompatibel iPhone eller Android-telefon ved bruk av en enkel USB-kabel for styring av kompatible apper fra dashbordet på en praktisk og sikker måte. Den leveres også med en DAB+-radio så du kan lytte til dine favorittradiokanaler i digital lydkvalitet uten forvrengning.
Denne AV-bilstereoen støtter to Bluetooth-enheter som kan være tilkoblet samtidig. Dette lar deg strømme favorittlåtene eller ringe håndsfritt over en trådløs tilkobling.

Utstyrt med sofistikerte lyd kontroller og gir omfattende Bluetooth alternativer sammen med naturtro og kraftig lyd. Den støtter avspilling fra en iPhone, iPod eller Android smarttelefon via MTP og integrerer en USB-port og AUX-inngang. 

Betjeningen på den nye og forbedrede 6,2" interaktive touch-skjermen med et omarbeidet og moderne GUI med store, fete typer og fine bilder gjør bruken enda mer direkte enn tidligere.

DAB+ 
Opplev hvor praktisk det er å lytte til favorittradiostasjonen din i krystallklar digital kvalitet.

WebLink
Alle WebLink kompatible apper vil vises på Pioneer apparatets skjerm og kan betjenes fra den berøringsfølsomme skjermen.

Bluetooth
Disse nye modellene leveres med HPF 1.6 / Bluetooth Wideband Tale - Hands Free Profile (HFP) 1.6 som gir bedre lyd på telefonsamtalen. For å forenkle Bluetooth sammenkoblings-prosessen med iPhone-enheter, er denne aktivert for automatisk tilkobling når du bruker en fysisk USB-tilkobling. Du kan bare koble en iPhone til Pioneer receiveren med en iPhone-til-USB-kabel, og mottakeren ber automatisk om å bekrefte paring, noe som eliminerer behovet for å gå gjennom den trådløse "søke etter enheter" prosessen.

Film og musikk
Spiller musikk-og filmsamlingen din i nesten alle populære formater, inkludert MP3, WMA, AAC, JPEG, MP4 og DivX

iPhone/iPod Direct Control
Med iPhone/iPod Direct Control-funksjonen er det mulig å koble dine Apple-spillere direkte via USB for å nyte favorittmusikken med suveren lydkvalitet og lade enheten samtidig. 

DMH-A240DAB har alt som skal til for å bli det sentrale midtpunkt i brukernes mobile kinounderholdning. Støtter de nyeste audio- og videoformater. Den har en 6,2-tommers WVGA berøringsskjerm og passer perfekt på en 2-DINs plass.

Flac filstøtte
Free Lossless Audio Codec (FLAC) - gled deg over FLAC tapsløse digitale lydfiler i bilen og avspilling i CD-kvalitet uten behov for konvertering

IR-fjernkontroll?
DMH-A240DAB har ikke innebygget IR øye, men det er ved hjelp av eksternt IR øye (selges separat - se tilbehør) mulig å likevel kunne benytte IR-fjernkontroll


Kamerainngang
Kamerainngang lar deg legge til et ryggekamera som kan hjelpe til med synligheten bakover ved parkering.

2-DIN med 6,2" skjerm, DAB/DAB+ Digital Radio, WebLink, Bluetooth og en 13-bånds GEQ. Mediareceiver (ikke CD/DVD)

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Krever ekstra adapter
IR øye for fjernkontroll Ekstrautstyr
Service Following Ja
Shortbody Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


30651