2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Pioneer DMH-AF555BT

9" floating, FM, BT, USB, AUX

Varenr:DMHAF555BT
Pioneer DMH-AF555BT 9" floating, FM, BT, USB, AUX Pioneer DMH-AF555BT 9" floating, FM, BT, USB, AUX Pioneer DMH-AF555BT 9" floating, FM, BT, USB, AUX Pioneer DMH-AF555BT 9" floating, FM, BT, USB, AUX Pioneer DMH-AF555BT 9" floating, FM, BT, USB, AUX
4 490,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 20+ På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Pioneer DMH-AF555BT - 9" kapasitiv "floating screen", FM, Bluetooth, USB og AUX.

 

Denne hovedenheten har ikke DAB-radio!

 

Opplev kraft i enkelhet med Pioneer DMH-AF555BT. Utstyrt med Pioneers signaturspesifikasjoner, Pioneer Sound Tuning-funksjoner, et oppslukende infotainmentsystem og sømløs smarttelefontilkobling drevet av WebLink®, gir Pioneer deg friheten til å oppleve forbedret underholdning i bilen på dine premisser.

 

 

 

  • 9" stor skjerm
  • Enkel å bruke kapasitiv berøringsskjerm av høy kvalitet
  • Pioneer Bass Boost
  • Pioneer-lydjusteringsfunksjoner
  • Innebygd 4x50W forsterker
  • Oppslukende infotainmentsystem drevet av WebLink®
  • Sømløs smarttelefonspeiling med WebLink® Cast

 

 

9" flytende kapasitiv skjerm
Se bedre, kjør tryggere. Pioneer's førsteklasses 9-tommers store skjerm gir en ultraskarp seeropplevelse for alle dine visuelle infotainmentfunksjoner, slik at du enkelt kan følge navigasjonsverktøy, se meldinger og mer uten å distrahere deg fra veien videre.

 

Kapasitiv berøringsskjerm av høy kvalitet
Er du lei av å trykke på skjermen i bilen, men får ingen respons? I stedet bruker vi en bransjeledende kapasitiv berøringsskjerm med flere berøringspunkter for maksimal følsomhet. Så du kan bruke mindre tid med hendene utenfor rattet.

 

Pioneer-lydjusteringsfunksjoner
Finn rytmen som beveger deg med Pioneer-lydjusteringsfunksjoner som skaper en lytteopplevelse i studiokvalitet i komforten av bilen din. Systemet vårt har Pioneer Base Boost, 13-bånds equalizer og crossover-innstillinger, skreddersydd for din musikalske smak.

 

Innebygd 4x50W forsterker
Styrk stasjonen med toppmoderne lydoppgraderinger. DMH-AF555BT har 4x50W forsterkere som er fabrikkmontert for å levere en altomfattende lydopplevelse fra det øyeblikket du trykker play

 

 

Spesifikasjoner:
Skjerm: 9,0" WSVGA Full Flat Display – Flytende design

DIN størrelse: 2-DIN

WebLink ® infotainmentsystem: Ja

Pioneer Bass Boost: Ja

Pioneer crossover-innstilling: Ja

Pioneer Equalizer: Ja

Ryggekamerainngang: Ja

Blåtann: Ja (AVRCP 1.6)

USB-grensesnitt: 1 x USB-grensesnitt som støtter Full HD-avspilling og 1,5A hurtiglading

AUX-inngang: Bak

Lydformat: WMA/MP3/WAV/AAC/FLAC

Videoformat: H.264/MPEG4/WMV

Lyd ut (RCA): 2 x foran, 2 x bak, 1 x subwoofer

Monteringsdimensjon: (B) 178 mm x (H) 100 mm x (D) 110 mm

2-DIN hovedenhet med 9" kapasitiv "floating screen". FM, Bluetooth, USB og AUX

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
Effekt maks 4 x 50W
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner Kun FM
USB inngang Ja


42792