Pioneer MVH-S220DAB

DAB+, USB, AUX, ikke CD

Varenr:MVHS220DAB
19481 19481
1 598,-
-+
Nettlager: Ubekreftet 31.12.2021

1-DIN bilradio med DAB+, USB og AUX. Norsk versjon - inkludert vindusantenne!

Rimelig Media-Receiver (uten CD) - Digital bilstereo med FM, DAB/DAB+ digitalradio, USB og AUX-inngang. Støtter iPod/iPhone Direct Control, Android. MVH-S220DAB bilstereo lar deg nyte en integrert DAB/DAB+ digitalradio, mens Auto DAB Tuning sørger for at det er færre signalavbrudd.

Pioneer MVH-S220DAB gir deg mangfoldet i digitalradio inn i bilen.
MVH-S220DAB er spesielt designet for avspilling av digital musikk og utstyrt med en FM, DAB/DAB+-tuner som gir deg krystallklar lyd uten avbrytelser. Gå ikke glipp av noe. På toppen av det hele kan du også avspille låter fra din iPod, iPhone, Android-smarttelefon og andre enheter via USB- eller Aux-inngangsportene på frontpanelet.

Et stort, lettlest display og et intuitivt brukergrensesnitt gjør apparatet til en fryd å bruke..

Nyt musikk fra et stort utvalg kilder; MVH-S220DAB har en praktisk USB- og aux-inngang foran - Den er fullt ut kompatibel med iPod og iPhone, så du kan kontrollere iPoden din direkte via receiveren.

I tillegg kan du bruke USB-grensesnittet til musikkavspilling fra minnepinner eller bærbare harddisker.


iPod Direct Control
Med iPod Direct Control-funksjonen er det mulig å koble dine Apple-spillere direkte via USB for å nyte favorittmusikken med suveren lydkvalitet og lade enheten samtidig. Den nye "app mode" gjør at du kan bruke mange av iPhone og iPod apper som musikk programmer, nettradio og mer.


Android media tilgang
Koble en kompatibel Android smarttelefon og lytte til sanger som er lagret på enheten! Få tilgang til alle sangene dine med letthet direkte fra mottakeren. Du kan også nyte MIXTRAX når den er koblet til visse Android smartphones. For å bruke denne funksjonen, må en kompatibel Android smarttelefon kobles til mottakeren via USB og har Pioneer Connect App installert (tilgjengelig på Google Play).

Med MVH-S220DAB kan musikkelskere omgi seg med kvalitetslyd fra Pioneer’s anerkjente forsterker med MOSFET 50 W x 4. Denne gir optimale ytelsesnivåer med minimal forvrengning og drar fordel av Pioneer's enestående avanserte lydgjenvinner, som automatisk gjenoppretter lydkvaliteten, oppsettingen og tettheten til komprimerte lydfiler.

Med en direkte sub-tilkobling kan du tilkoble en subwoofer direkte til systemet. Du trenger ikke en ekstra forsterker, og 
dette er en enkel løsning for folk som er glad i dundrende bass.

Og med 2 RCA Pre-utganger, gjør MVH-S220DAB bilanlegget ditt enda mer fleksibelt og gjør det mulig å utvide lydsystemet ditt med en eller flere tilleggsforsterkere for de bakre høyttalerne eller en subwoofer.

Du kan tilpasse lyden med en 5-bånds grafisk equalizer, høy-pass og low-pass filter innstillinger og subwoofer kontroll.DAB+ Digital Radio bruker en mer moderne teknologi. En radiokanal sender lyden enten i DAB eller DAB+, avhengig av kodingen. De fleste norske kanaler sender i dag i DAB – men etter FM-slukking skal alle kanaler sendes i DAB+. Omleggingen gjøres for å få bedre kapasitet i nettene.


Pioneer ARC app forberedt
  - for en mer sømløs og komplett bilunderholdnings opplevelse.

Digital bilstereo med FM, DAB/DAB+ digitalradio, USB og AUX-inngang. Støtter iPod/iPhone, Android. Norsk versjon, inkludert antenne!

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 2 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Nei
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
IR fjernkontroll Krever ekstra adapter
IR øye for fjernkontroll Ekstrautstyr
Langtidsminne Ja
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


19481