1-DIN spiller

1-DIN spiller er den helt vanlige bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

1-DIN og den dobbelt så høye 2-DIN spilleren er de to standardstørrelsene på bilspillere. Har du en spesialtilpasset bilspiller du ønsker å bytte ut, kan du ta en titt på våre biltilpassede bilspillere. Skal du bytte spilleren i lastebilen bør du derimot se om du trenger en 24 volts bilradio.

1-DIN spiller med skjerm

 

I tillegg til de tradisjonelle 1-DIN spillerne finer du også en rekke 1-DIN bilradioer med skjermer. På den måten blir spillerne mer intuitive å bruke, samtidig som det åpner for enda flere nyttige funksjoner. Her finner du blant annet kartleser og navigasjon, talekontroll, og mange er kompatible med ryggekamera. Skjermene på 1-DIN spillerne er det vi kaller flytende. Det betyr at de stikker ut fra spilleren. Derfor bør du sørge for at skjermen til 1-DIN spilleren du kjøper kan justeres på en måte som gjør at den ikke er i veien for andre viktige knapper på dashbordet.

Bytting av 1-DIN spiller

 

Å bytte 1-DIN spiller er veldig enkelt, og det eneste du trenger er utstyret som følger med bilspilleren. Det er viktig at bilen er slått av, og for sikkerhetsskyld er det er en god ide å koble ut bilbatteriet. Ta først av pynterammen rundt, før du bruker verktøyet for å få ut spilleren. Dette skal være ganske lett, så være forsiktig med å bruke kraft. Kablene er standardiserte og skal passe alle 1-DIN spillere. Nå er det bare å koble over i den nye bilradioen din, før du dytter den på plass og tester lyden i din nye bilspiller.

Merk deg at om du ikke har DAB-radio fra før, så må du også montere en DAB-antenne for å få inn DAB signaler på din nye bilspiller. Vi har både takantenner og vindusantenner du kan velge mellom.

Les mer...Vis mindre...

Pioneer SPH-20DAB

DAB+, Bluetooth, USB, ikke CD

Varenr:SPH20DAB
19487 19487 19487
2 190,-
-+
Nettlager: Bestillingsvare (10 dager)

Neste generasjon 1-DIN hovedenhet fra Pioneer - med DAB+


Pioneer's SPH-20DAB smarttelefon*-receiver er designet for å gi deg trygg og enkel tilgang til dine apper takket være fire dedikerte knapper for hurtigtilgang til dine favoritter.
Sikkerhetsfunksjoner som stemmegjenkjenning sørger for tryggere kjøring. I tillegg til dette - når tilkoblet Pioneer Smart Sync app - vil du få tilgang til fargevalg og lydinnstillinger.
Fest din smarttelefon til den innebygde telefonholderen, og par disse sammen. Dette kan gjøres trådløst eller via ledning.
Telefonholderen kan stilles til både vertikal og horisontal innstilling, samt vinkeljusteres.
Pioneer SPH-20DAB er neste generasjon 1-DIN hovedenhet og introduserer en dynamisk evolusjon i smarttelefon-tilkobling og bilmultimedia.
* Smarttelefon følger ikke med

Kompatibel størrelse smarttelefon:
Høyde: 58 mm - 170 mm
Bredde: 58 mm - 87 mm
Dybde: 4 mm - 10 mm


Ryggesensor-tilkobling
SPH-DA20DAB har mulighet for tilkobling av ryggesensorer, som gir både visuell varsling(direkte på skjermen på din smarttelefon), og lydvarsling.
Ryggesensor-settet ND-PS1 kjøpes separat - se tilbehør


Bluetooth
Enheten har innebygget Bluetooth 4.0 -mottaker som støtter både handsfree og trådløs musikkavspilling (A2DP).
Få maksimale tilkoblingsmuligheter for håndfrie samtaler og enkel trådløs direkteavspilling av lyd.
En inkludert ekstern mikrofon garanterer at de i den andre enden hører deg klart og tydelig, uten forstyrrelser eller støy. Du trenger verken ledninger, hodesett eller holdere.

• Permanent forbindelse for 2 telefoner
• Automatisk Bluetooth-paring via USB
• Automatisk overføring til telefonkatalog
• Bredbåndstale
• Støtter Siri Eyes Free
• Støtter ARC app
• Bluetooth streaming

USB-inngang
Koble til din minnepenn i USB-porten og spill av krystallklar lyd. Denne USB porten kan også brukes til lading av mobiltelefonen og gir inntil 1.5A lading.

13-bånds EQ
Gjør dine lydinnstillinger til detalj via den innebygde 13 bånds equalizeren

Telefontilkobling
Denne enheten er kompatibel med både Android og iOS (iPhone 5 og nyere), og musikkavspilling kan gjøres både via apper eller lagret musikk på telefonen

Mechafree
Dette produktet er designet for moderne digital musikkavspilling og har ikke innebygget CD-drivverk

FLAC
Gled deg over FLAC tapsløse digitale lydfiler i bilen og avspilling i CD-kvalitet uten behov for konvertering


Neste generasjon 1-DIN hovedenhet med DAB. Styres med mobiltelefonen som lett festes til den innebygde holderen. Kan også kobles sammen med ryggesensorer.

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 2 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


19487