2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Pioneer SPH-DA77DAB

DAB+,BT, Trådløs Carplay & Android Auto

Varenr:SPHDA77DAB
Pioneer SPH-DA77DAB DAB+,BT, Trådløs Carplay & Android Auto Pioneer SPH-DA77DAB DAB+,BT, Trådløs Carplay & Android Auto Pioneer SPH-DA77DAB DAB+,BT, Trådløs Carplay & Android Auto Pioneer SPH-DA77DAB DAB+,BT, Trådløs Carplay & Android Auto Pioneer SPH-DA77DAB DAB+,BT, Trådløs Carplay & Android Auto Pioneer SPH-DA77DAB DAB+,BT, Trådløs Carplay & Android Auto Pioneer SPH-DA77DAB DAB+,BT, Trådløs Carplay & Android Auto Pioneer SPH-DA77DAB DAB+,BT, Trådløs Carplay & Android Auto Pioneer SPH-DA77DAB DAB+,BT, Trådløs Carplay & Android Auto
5 990,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 20+ På lager
Butikk Trondheim: 19
 • Fri frakt over kr 500,-
 • 14 dager åpent kjøp
 • Les her om kjøp og retur

2-DIN Pioneer shortbody bilradio med Trådløs Android Auto og Apple Carplay

 

Norsk versjon - inkludert DAB antenne. Arvtageren til SPH-DA360DAB.

Med SPH-DA77DAB kan du glede deg over alle fordelene med smarttelefontilkobling i bilen din. Bruk smarttelefon-apper, hør på favorittmusikken din, se videoer eller bilder og lad batteriet ditt mens du kjører. SPH-DA77DAB støtter AppRadio Mode, Trådløs Apple CarPlay, Trådløs Android Auto, USB og andre tilkoblingsløsninger, som trådløs musikkavspilling via Bluetooth. Med den helt nye SPH-DA77DAB er du alltid tilkoblet.

Funksjoner:

 • DAB+ radio
 • 6,8" kapasitiv berøringsskjerm 
 • Trådløs Apple CarPlay™
 • Trådløs Android Auto™
 • 2 telefoner permanent oppkoblet
 • Spotify støtte, Bluetooth og USB
 • Nytt grafisk oppsett
 • Høyvolt linjeutganger (4 Volt)
 • Weblink 3.0 
 • 1-DIN kropp som gir mer plass til kabler og adaptere.


 

Entrymodell

En rimelig serie bilradioer som gir deg de viktigste funksjonene til en konkurransedyktig pris. 


Shortbody
Denne radioen har kortere innbyggingsdybde og kommer nå i 1-DIN chassi noe som øker fleksibiliteten ved installasjon og gir mer plass til kabler.

Betjeningen på den forbedrede 6,8" interaktive touch-skjermen med et omarbeidet og moderne GUI med enkel oversikt gjør bruken enda mer enkel enn tidligere.

Trådløs Android Auto
Via den enkle og intuitive grensesnitt eller talekommandoer kan du bla gjennom og streame musikk eller engasjere Google Maps for navigasjon og live trafikkinformasjon uten å ta øynene bort fra veien. Mobilen kan tilkobles via kabel eller WiFi.

Trådløs Apple CarPlay®
Nå kan du oppleve Apple CarPlay, den beste måten å bruke din iPhone i bilen. Du kan ringe med mobilen, få instruksjoner, høre på ditt iTunesbibliotek og bruke Apple CarPlay kompatible apper. Med Pioneer og Apple CarPlay har du tilgang til din iPhones beste funksjoner i bilen du allerede har. Ring håndfritt, bruk kart, lytte til musikk og åpne meldinger kun ved å si et ord eller en enkel berøring, og opplev den beste iPhone-opplevelsen du kan ha i en bil. Mobilen kan tilkobles via kabel eller WiFi.

Bruk som navigasjon
Tilkoblet en iPhone (iPhone 5 eller nyere) eller en Android telefon med støtte for Android Auto, kan du bruke denne til navigasjon. Med tjenester som Roam Like Home gjør at du kan bruke mobilen som hjemme når du reiser i EU- eller EØS-land, uten ekstra kostnad. Dermed vil den være en praktisk navigasjon for hele Europa..

Forbedret grensesnitt
SPH-DA77DAB har et enkelt, forbedret brukergrensesnitt som gjør det enda mer intuitivt og lettere å bruke, akkurat som smarttelefonen din. Takket være den store, 6,8-tommers flerfunksjonelle berøringsskjermen er den også mer brukervennlig og tryggere å betjene underveis.

Trådløs lyd
Hvis du foretrekker å høre musikk trådløst, tilkobler du ganske enkelt smarttelefonen din via Bluetooth. Avspill favorittlåtene dine stressfritt og få styring på kompatible enheter. Se informasjon om sangene, som platetittel, sangens tittel og lengde på den store skjermen når du avspiller sanger via utvalgte apper.

Stemmekommandoer
Den forbedrede Bluetooth-modulen inkluderer bredbåndstale for bedre stemmegjenkjenning. Bruk Siri Eyes Free eller Google Voice for å bla gjennom kontaktene dine og ring håndfritt uten å ta øynene av veien.

USB-porter
Avspill alt det musikk- og videoinnholdet du liker best via en av USB-forbindelsesportene.

Ryggekamerainngang
Parkeringen blir bare barnematen takket være inngangen for ryggekamera. Tilkoble et ryggekamera (valgfritt) for å få full oversikt over veien og hindrene bak deg. Du ser alt mens du rygger!

Egendefiner
Egendefiner SPH-DA77DAB ved å endre bakgrunnsbilde og knappebelysning.

6,8" berøringsskjerm: 
Fronten av enheten har et rent og enkelt estetisk utseende med kun touch knapper (en hjem-knapp, volum opp-knapp og volum ned-knapp) kombinert med en høyoppløselig WVGA 6,8" berøringsskjerm. Denne kapasitive berøringsskjermen krever mindre press, svarer raskere, og kan gjenkjenne flere berøringspunkter samtidig; alle fordeler sammenlignet med tradisjonelle resistive touchscreenskjermer. 

Berøringsskjerm kontroll brukes for alle funksjoner inkludert app grensesnitt, iPod kontroll / avspilling, radio og Bluetooth håndfri telefoneringsfunksjoner.


Tilkobling til bilens rattfjernkontroll: Enheten har en OEM rattfjernkontroll inngang på baksiden for å kunne bruke bilens rattfjernstyringer. (sammen med kompatibelt adapter – selges separat.)

Ekstern mikrofon: Under telefonsamtale, snakker du inn i enhetens inkluderte mikrofon, og lytter til den andre parten gjennom bilens høyttalersystem. Den eksterne mikrofonen gir bedre ytelse i støyende omgivelser enn en integrert mikrofon som er vanlig på frontpanelet av mange andre i-dash hovedenheter. Mikrofonen leveres med en 3,5m ledning som plugges inn bak på radioen.

Source Level Adjuster (SLA): Lar deg uavhengig justere volumet forholdet mellom alle hovedenhetenes kilder (ved hjelp av FM-volumet som referanse), slik at oppstart volumet mellom kildene vil alltid være den samme.

6.8" App-Radio med kapasitiv skjerm, Trådløs Apple CarPlay & Kablet Android Auto, Bluetooth og DAB+.
Inkludert DAB+ antenne

Produktinformasjon

Android Auto
 • Ja (kablet)
 • Ja (trådløst)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay
 • Ja (kablet)
 • Ja (trådløst)
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Hi-Volt linjeutganger Ja
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Krever ekstra adapter
IR øye for fjernkontroll Nei
Service Following Ja
Shortbody Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja