2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Pioneer SPH-EVO64DAB

6.8", DAB+, BT, Trådløs CarPlay&Android

Varenr:SPHEVO64DAB
Pioneer SPH-EVO64DAB 6.8", DAB+, BT, Trådløs CarPlay&Android Pioneer SPH-EVO64DAB 6.8", DAB+, BT, Trådløs CarPlay&Android Pioneer SPH-EVO64DAB 6.8", DAB+, BT, Trådløs CarPlay&Android Pioneer SPH-EVO64DAB 6.8", DAB+, BT, Trådløs CarPlay&Android Pioneer SPH-EVO64DAB 6.8", DAB+, BT, Trådløs CarPlay&Android Pioneer SPH-EVO64DAB 6.8", DAB+, BT, Trådløs CarPlay&Android Pioneer SPH-EVO64DAB 6.8", DAB+, BT, Trådløs CarPlay&Android
10 799,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: Ikke på lager (11 dager)
Butikk Trondheim: 0
 • Fri frakt over kr 500,-
 • 14 dager åpent kjøp
 • Les her om kjøp og retur

Pioneer SPH-EVO64DAB. 2-DIN hovedenhet med 6,8" kapasitiv skjerm. "1-din" størrelse på hovedmodul for bedre plass til kabling/adaptere.

 

 

Modulær multimediespiller med 6,8-tommers kapasitiv berøringsskjerm med enkel tilkoblingsmulighet for smarttelefon som støtter Apple CarPlay, Android Auto, innebygd Alexa, DAB/DAB+ digitalradio, Waze, Bluetooth og en 13-bånds GEQ. Wi-Fi®-aktivert SPH-EVO64DAB har en modulær utforming med en kombinasjon av en 6,8 tommers berøringsskjerm med en skjult kontrollenhet som installatører kan plassere i egne rom i bilen, som gir kjøretøy med begrenset plass på dashbordet en førsteklasses oppgradering av underholdningen. Den kan også installeres i kjøretøy med standard 2DIN-spor.

 

Den nye modellen har tilkoblingsmulighet for smarttelefon - Android Auto™ og Apple CarPlay™ (via kablet eller trådløs tilkobling) - talekommandoer (innebygd Alexa), samt underholdningsfunksjoner som Spotify®, Bluetooth®-strømming, FLAC-filavspilling, med mer.


Denne nye modellen har funksjoner som eksempelvis:
 

 • DAB+ radio 
 • Trådløs Apple CarPlay™
 • Trådløs Android Auto™
 • Parkerings hjelpelinjer for kamera
 • 2 telefoner permanent oppkoblet
 • Manuell telefonbok synkronisering
 • Spotify støtte, Bluetooth og USB
 • Power OFF funksjon
 • Ny High-End lydkvalitet fra forbedrete komponenter
 • Nytt og enklere brukergrensesnitt

 


CarPlay
Det er den smartere, tryggere og morsommere måten å bruke iPhone® i bilen. Apple CarPlay gir iPhone-brukere en utrolig intuitiv måte å gjøre anrop, bruke Maps, høre på musikk og få tilgang til meldinger med bare ett ord eller én berøring. Apple CarPlay krever iPhone 5 eller nyere med siste versjon av iOS.

 

Android Auto
Utvider Android-plattformen til bilen på en måte som er formålsbygd for kjøring og gir deg automatisk nyttig informasjon og organiserer det i enkle kort som vises akkurat når de er nødvendige. Det er designet for å minimere distrahering så du kan holde fokuset på veien. Android Auto er kompatibel med Android-telefoner som kjører Android 5.0 (Lollipop) eller senere. Android Auto er kanskje ikke tilgjengelig på alle enheter og er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

 

CarAVAssist App
CarAVAssist App støtter surfing på nettet, tilpasning av startskjermen og andre funksjoner.

 

Waze
Waze er en sosial GPS kjøre-/navigasjonsapp som tilbyr kart, sanntidstrafikk og diverse annen informasjon som er tilgjengelig for deg på de store skjermene til Pioneer-kompatible multimedieenheter.

 

Hybrid radio
Når du forlater kringkastingsområdet til DAB+ eller FM-radiostasjonen blir internett-strømming automatisk tilgjengelig. Hybrid radio sørger for at du kan motta favorittradiostasjonen overalt! Metadata som er tilgjengelig over internett-tilkobling kan også vises når FM er innstilt.

 

DAB+
Du kan lett høre på favorittradiostasjonen i krystallklar lydkvalitet takket være en innebygd digital radiotuner.

 

Aksemerke
Produsenter må møte minimumsspesifikasjonen, som bekreftes av uavhengig testing. Alle Pioneer-produkter som bruker dette Digital Radio Tick Mark er uavhengig testet og godkjent så du kan være trygg på kjøpet ditt.

 

Bluetooth®
Overhold lokale veitrafikkregler med innebygd Bluetooth (HFP). Wide Band Speech-handsfree samtaler, trådløs lydstrømming (A2DP) med søk av artist, album og sang, enkel paring og kontrollyd (AVRCP), Bluetooth® trådløs teknologi har gjort livet i bilen tryggere og mer praktisk.

 

6.8" Kapasitiv berøringsskjem
En helt flat berøringsskjerm som muliggjør rask og responsiv flerberøringer som klyp for å zoome, pluss sveiping og rullekontroller, i svært høye detaljer.

 

iPod/iPhone-kompatibilitet
Kontroller iPod/iPhone direkte, for lading, musikk og video, via en ekstra grensesnittskabel (selges separat), avhengig av iOS-enheten din. Sang-, artist-, tid- og albumsinformasjon vises på berøringsskjermen.

 

Siri Eyes Free
Bruk Siri-funksjonen på iPhone via enhetens eksterne mikrofon og høyttalerne i bilen din

Fungerer med Android
Koble til og lytt til musikk lagret på enheten uten behov for en app

 

Spotify
Med Spotify kobler du bare til smarttelefonen for å komfortabelt bla gjennom favorittspillelister, -album, -spor og -artister med kontroller på hovedenheten.

 

Skjermbelysning
En rekke ulike fargekombinasjoner og over 210000 farger lar deg matche display og tastebelysningen til kjøretøyets interiørbelysning.

 

USB
Koble til enhver enhet med en USB-grensesnittskabel for å lade enheten eller høre på ren, klar lyd.

 

FLAC
Bruk FLAC lossless digitale lydfiler i kjøretøyet med avspilling i CD-kvalitet, uten behov for å konvertere.

 

13-bånds grafisk EQ
Tilpass lyden i detalj for en musikkopplevelse som er skreddersydd dine preferanser.

Pioneer SPH-EVO64DAB. 2-DIN hovedenhet med 6,8" kapasitiv skjerm. "1-din" størrelse på hovedmodul for bedre plass til kabling/adaptere.

Produktinformasjon

Android Auto
 • Ja (kablet)
 • Ja (trådløst)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay
 • Ja (kablet)
 • Ja (trådløst)
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Hi-Volt linjeutganger Ja
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Krever ekstra adapter
IR øye for fjernkontroll Ekstrautstyr
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja