Pioneer TS-Z10LS2 10" subwoofer

400W RMS, 2 Ohm

Varenr:TSZ10LS2
Pioneer TS-Z10LS2 10" subwoofer 400W RMS, 2 Ohm
Velg type (impedanse)2 Ohms utgave
Pioneer TS-Z10LS2 10" subwoofer 400W RMS, 2 Ohm
Pioneer TS-Z10LS4 10" subwoofer 400W RMS, 4 Ohm
3 990,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 12 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

pioneer-z-series-logo

Ny Pioneer Z-Serie-subwoofer laget for High-End lydkvalitet, høy ytelse og enkel installasjon.


 

pioneer-limited

Z-høyttalerne er designet for å levere lyd som er klarere, skarpere og mer kompleks - gjengir musikk som er nærmere den opprinnelige ytelsen.

TS-Z høytalerne er basert på høyt avansert teknologi utviklet av Pioneer, som jobber med nøye utvalgte materialer og deler, og drar nytte av flere tiår med bilhøyttaler-design og tester. Etter Pioneer's OPEN & SMOOTH ™ lydkonsept har Z-serien av bilhøyttalere en jevn off-aksial frekvensrespons, overlegene retningsegenskaper og et utvidet frekvensområde konstruert spesielt for å produsere dynamisk, nøyaktig lydkvalitet for bilen.

Designet for Hi-Res Audio
Kvaliteten på musikkopptakene som er tilgjengelige for lytterne, har utviklet seg. Hi-Res lydopptak inneholder betydelig flere data sammenlignet med en standard CD-opptak og krever en høyttaler som er i stand til å gjengis gjengi frekvenser på 40kHz eller høyere. Z-høyttalerne er designet for å levere lyd som er klarere, skarpere og mer kompleks - gjengir musikk som er nærmere den opprinnelige ytelsen.

I dag er det enda viktigigere med en god subwoofer i bilen - spesielt med tilgang til høyoppløselige lydfiler, for at du skal kunne nyte alle detaljene i musikken. Her har Pioneer konstruert en subwoofer med Hi-Res audio i tankene.

TS-Z 10-tommers subwoofer håndterer opptil 400 watt RMS, har en svært liten innbyggingsdybde på kun 8,6 cm som gir deg mulighet til å installere den på steder der en vanlig subwoofer ikke passer. 

Det er brukt materialer av høy kvalitet , Aramid fiber og cellulosefibre sammen med et sollid gummioppheng. Noe som gir den rette stabiliteten og gode lyden.

Denne subwooferen er 2O - finnes også i 4O versjon.
(Les mer om parallell og seriekobling her)

 

 

 

Don’t just listen to your music; hear more with Pioneer

 

 

 

Hvordan koble denne subwooferen

Dette er en enkelspole 2 Ohm subwoofer. Når man kobler denne mot en forsterker vil det være forsterkerens effekt i 2 Ohm som gjelder (se skjema 1).
Ved bruk av to subwoofere kan disse parallellkobles og oppnå 1 Ohm mot forsterker (se skjema 2), eller seriekobles for 4 Ohms last på forsterker (se skjema 3).
10" subwoofer i TS-Z-serien, 2 Ohm, 400W RMS

Produktinformasjon

Effekt maks 1300W
Effekt RMS 400W
Følsomhet 74 dB
Impedanse (Ohm) 1 x 2 Ohm (S2)
Monteringsdybde 86 mm
Vekt 1,92 kg


2223