Pioneer TS-Z10LS4 10" subwoofer

400W RMS, 4 Ohm

Varenr:TSZ10LS4
Pioneer TS-Z10LS4 10" subwoofer 400W RMS, 4 Ohm
Velg type (impedanse)4 Ohms utgave
Pioneer TS-Z10LS2 10" subwoofer 400W RMS, 2 Ohm
Pioneer TS-Z10LS4 10" subwoofer 400W RMS, 4 Ohm
3 990,-
-+
Nettlager: 20+ på lager

Ny Pioneer Z-Serie-subwoofer laget for High-End lydkvalitet, høy ytelse og enkel installasjon.
 

pioneer-limited

Z-høyttalerne er designet for å levere lyd som er klarere, skarpere og mer kompleks - gjengir musikk som er nærmere den opprinnelige ytelsen.

TS-Z høytalerne er basert på høyt avansert teknologi utviklet av Pioneer, som jobber med nøye utvalgte materialer og deler, og drar nytte av flere tiår med bilhøyttaler-design og tester. Etter Pioneer's OPEN & SMOOTH ™ lydkonsept har Z-serien av bilhøyttalere en jevn off-aksial frekvensrespons, overlegene retningsegenskaper og et utvidet frekvensområde konstruert spesielt for å produsere dynamisk, nøyaktig lydkvalitet for bilen.

Designet for Hi-Res Audio
Kvaliteten på musikkopptakene som er tilgjengelige for lytterne, har utviklet seg. Hi-Res lydopptak inneholder betydelig flere data sammenlignet med en standard CD-opptak og krever en høyttaler som er i stand til å gjengis gjengi frekvenser på 40kHz eller høyere. Z-høyttalerne er designet for å levere lyd som er klarere, skarpere og mer kompleks - gjengir musikk som er nærmere den opprinnelige ytelsen.

I dag er det enda viktigigere med en god subwoofer i bilen - spesielt med tilgang til høyoppløselige lydfiler, for at du skal kunne nyte alle detaljene i musikken. Her har Pioneer konstruert en subwoofer med Hi-Res audio i tankene.

TS-Z 10-tommers subwoofer håndterer opptil 400 watt RMS, har en svært liten innbyggingsdybde på kun 8,6 cm som gir deg mulighet til å installere den på steder der en vanlig subwoofer ikke passer. 

Det er brukt materialer av høy kvalitet , Aramid fiber og cellulosefibre sammen med et sollid gummioppheng. Noe som gir den rette stabiliteten og gode lyden.

Denne subwooferen er 4O - finnes også i 2O versjon.
(Les mer om parallell og seriekobling her)

 

 

 

 

Hvordan koble denne subwooferen

Dette er en enkelspole 4 Ohm subwoofer. Når man kobler denne mot en forsterker vil det være forsterkerens effekt i 4 Ohm som gjelder (se skjema 1).
Ved bruk av to subwoofere kan disse parallellkobles og oppnå 2 Ohm mot forsterker (se skjema 2).

 

 

 

 

10" subwoofer i TS-Z-serien, 4 Ohm, 400W RMS

Produktinformasjon

Effekt maks 1300W
Effekt RMS 400W
Følsomhet 74 dB
Monteringsdybde 86 mm
Vekt 1,92 kg


2224