1DIN bilradio

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Sony DSX-A510BD

BT, DAB+, shortbody, ikke CD, 2 linje ut

Varenr:DSXA510BD
Sony DSX-A510BD BT, DAB+, shortbody, ikke CD, 2 linje ut
1 990,-Kampanjepris
2 090,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 20+ På lager
Butikk Trondheim: 9
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Media-mottaker med DAB+ og dobbel Bluetooth®-tilkobling

Hold kontakten på veien med dobbel Bluetooth®-tilkobling fra DSX-A510BD. Koble trådløst til telefonen din for å spille av musikk, få veibeskrivelser og kommunisere med kontaktene dine. Legg til en ekstra telefon for å foreta flere håndfrie samtaler på farten.

Lytt til dine favorittstasjoner på DAB+ eller FM, koble til USB eller AUX inngangen - eller benytt Bluetooth for audio-streaming og hands-free samtaler.

Gjengis med kraft og dynamikk fra den innebygde 4 x 55 watt forsterkeren.
shortbody


"Short-body"  - Kun 12 cm innbyggingsdybdeBluetooth® (3.0)
Integrert Bluetooth gir deg enkel og sikker pairing så du kan streame musikk og svare på telefonanrop med den innebygde mikrofonen. Du kan også plugge til din iPod®, iPhone®, Android™ smarttelefon, eller en annen kompatibel enhet i USB inngangen i front og spille av dine favoritt MP3 eller WMA sanger mens du lader enheten. 

Automatisk paring med Bluetooth® via USB
Vil du opprette en Bluetooth®-tilkobling til en iPhone eller iPod? Koble den til USB-porten via ladekabelen, og så tar mottakeren seg av resten.

Gjør mer med Siri Eyes Free
Kontroller en Siri-kompatibel iPhone uten at du trenger å ta den ut av lommen, med Siri Eyes Free. Du trenger bare å trykke på volumtasten for å aktivere Siri-talekommandoer for telefonbruk, navigasjon, angivelse av påminnelser og mye mer. Siri Eyes Free kan også lese opp tekstmeldinger og gi deg mulighet til å svare trygt uten at du trenger å ta i telefonen.

Dynamic Reality 
DSX-A510BD har en innebygd Dynamic Reality forsterker som er designet for å produsere mer enn nok effekt uten forvrengning. Du kan også tilpasse lyden til å passe din musikalske smak med å bruke den innebygde 3-bånds equalizeren. 2 linjeutganger vil komme til nytte når du senere vil utvide anlegget. (Rear+Subw)

NFC One touch og Bluetooth®
Koble til umiddelbart
Takket være NFC One touch har det aldri vært enklere å sette på favorittsangene. Berør baksiden av en smarttelefon mot volumkontrollen for å opprette en Bluetooth®-tilkobling – og så strømmes favorittsporene dine trådløst mens du suser avsted.

Med telefonen på tur
Last ned App Remote gratis til smarttelefonen, og ta kontroll over bilstereoen. Juster lydinnstillingene på berøringsskjermen. Få lest opp tekstmeldinger mens du kjører, og bruk stemmekommandoer for å få tilgang til musikk med mer.

Talestyring
Bruk stemmen - Velg musikk, start navigering, og ta imot samtaler ved å bruke stemmen.

EXTRA BASS™ med 10-bånds EQ for bedre dynamikk 
Få dyp bass på enhver låt ved å aktivere EXTRA BASS™. Via de to modiene kan du kontrollere hvor mye ekstra bass du vil ha, og 10-bånds EQ-en gjør det enkelt å tilpasse lyden enda mer.
(Den nye karaokemodusen demper volumet på sangen, slik at du kan synge med til favorittsangene mens du kjører :-)

Low- og high-passfilter
Ved å separere lydspekteret sørger disse filtrene for å gi rik, kraftig bass og klare mellomtoner og høye toner. Satt sammen blir det nøyaktig lyd.

Lys som beveger seg etter musikken
Gi liv til musikken på dashbordet med synkronisert lys som pulserer i takt.


Spill av FLAC-filer
FLAC-kompatibiliteten gjør det mulig å spille av tapsfrie lydfiler, slik at du kan nyte hver eneste lille detalj i musikken.
Bilradio med DAB+ og FM, Bluetooth, AUX og USB. Short-body -  kun 120 mm innbyggingsdybde.

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 2 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 55W
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Service Following Ja
Shortbody Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja