2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Sony XAV-AX5650

DAB+, BT, Carplay, Android Auto, USB, ++

Varenr:XAVAX5650
Sony XAV-AX5650 DAB+, BT, Carplay, Android Auto, USB, ++ Sony XAV-AX5650 DAB+, BT, Carplay, Android Auto, USB, ++ Sony XAV-AX5650 DAB+, BT, Carplay, Android Auto, USB, ++ Sony XAV-AX5650 DAB+, BT, Carplay, Android Auto, USB, ++ Sony XAV-AX5650 DAB+, BT, Carplay, Android Auto, USB, ++ Sony XAV-AX5650 DAB+, BT, Carplay, Android Auto, USB, ++ Sony XAV-AX5650 DAB+, BT, Carplay, Android Auto, USB, ++
5 990,-Kampanjepris
7 990,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 20+ På lager
Butikk Trondheim: 8
 • Fri frakt over kr 500,-*
 • 14 dager åpent kjøp
 • Les her om kjøp og retur

Sony 2 DIN MultiMedia spiller med 6,95" kapasitiv touchskjerm DAB+, Apple Carplay, Android Auto, USB, Bluetooth og forsterker - alt i ett.  

 

 • DAB / DAB+ radio
 • 4 x 55 Watt forsterker   
 • USB inngang bak   
 • EQ10 - Sonys aller kraftigste equalizer
 • EXTRA BASS
 • 3 linjeutganger (5 volt)
 • Ryggekamerainngang
 • Apple CarPlay støtte
 • Android Auto støtte
 • 1-DIN Chassis for lettere montering
 • Kapasitiv berøringsskjerm
 • HDMI-inngang
 • DAB+ glassantenne følger med

  2-DIN apparat med 1-DIN Chassis
  Sony XAV-AX5650D er et fullverdig 2-DIN apparat, men på baksiden finner man at alt er kompakt konstruert i et 1-DIN chassis. Dette gjør at man mye lettere får plass til alle ledninger og adapter som kreves i mange biler.

  Apple CarPlay® Nå kan du oppleve Apple CarPlay, den beste måten å bruke din iPhone i bilen. Du kan ringe med mobilen, få instruksjoner, høre på ditt iTunesbibliotek og bruke Apple CarPlay kompatible apper. Med Sony og Apple CarPlay har du tilgang til din iPhones beste funksjoner i bilen du allerede har. Ring håndfritt, bruk kart, lytte til musikk og åpne meldinger kun ved å si et ord eller en enkel berøring, og opplev den beste iPhone-opplevelsen du kan ha i en bil.

carplay-ill-4-450

 


Android Auto
Via den enkle og intuitive grensesnitt eller talekommandoer kan du bla gjennom og streame musikk eller engasjere Google Maps for navigasjon og live trafikkinformasjon uten å ta øynene bort fra veien.

Kapasitiv skjerm
XAV-AX5650D er utstyrt med kapasitiv multitouch skjerm - en behagelig skjerm som er enkel å bruke

2 x USB-porter
Avspill alt det musikk- og videoinnholdet du liker best via USB-tilkoblingene

Ryggekamerainngang
Parkeringen blir bare barnematen takket være inngangen for ryggekamera. Tilkoble et ryggekamera (valgfritt) for å få full oversikt over veien og hindrene bak deg. Du ser alt mens du rygger!

 

Dynamic Reality Forsterkerdel

Forsterkeren i enheten yter hele 4 x 55W og har en avansert støyfri signalbehandlig som gir klar og detaljert musikk selv ved høyt volum.

 

Dynamic Stage Organizer

Lydbølger har retning, så hvis høyttalerne dine er plassert i døren eller under dashbordet, kan lyden virke grøtet eller uklar. Dynamic Stage Organiser forbedrer stereoposisjonen ved å justere signalet, slik at det høres ut som om musikken kommer fra dashbordet.

 

Grafisk Equalizer

Betjeningsvennlig 10-bånds equalizer gir deg frihet til å justere lyden akkurat som du liker den. Subwoofer volumet er tilgjengelig på samme skjermbilde og gir deg full kontroll.

 

Kraftige linjeutganger

Sony XAV-AX5650 er et lyd apparat og de kraftige linjeutgangene på 5V sørger for et godt utgangspunkt til forsterkerne.

Sony 2 DIN MultiMedia spiller med 6,95" kapasitiv touchskjerm DAB+, Apple Carplay, Android Auto, 2xUSB, Bluetooth og forsterker - alt i ett.

Produktinformasjon

Android Auto Ja (kablet)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay Ja (kablet)
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 55W
Hi-Volt linjeutganger Ja
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja