Sony XS-160ES 6,5" høyttalerpar

Hi-Res Audio, 90W RMS, 4 Ohm

Varenr:XS160ES
Sony XS-160ES 6,5" høyttalerpar Hi-Res Audio, 90W RMS, 4 Ohm Sony XS-160ES 6,5" høyttalerpar Hi-Res Audio, 90W RMS, 4 Ohm Sony XS-160ES 6,5" høyttalerpar Hi-Res Audio, 90W RMS, 4 Ohm Sony XS-160ES 6,5" høyttalerpar Hi-Res Audio, 90W RMS, 4 Ohm
2 495,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 2 På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Sony Mobile ES 6,5" høyttalerpar


Sony Mobile ES-serie er førsteklasses produkter fra Sony. Disse innehar egenskaper som gir uovertruffen og kompromissløs lyd.

Konstruert for perfeksjon
Med tredje generasjon MRC-membraner - kombinert med separate spor som buer seg rundt - sørger Sony ES for uovertroffen akustikk i bilen. MRC (Mica Reinforced Cellular) er et høyttalermembran som er svært rigid og lett, og dette sørger for lite resonansforvrengning, bred frekvensrespons og jevnere og mer naturlige lydegenskaper. Sporene som buer seg rundt høyttaleren er en patentert teknologi som forbedrer den vertikale amplitudesymmetrien på basshøyttaleren, som også gir mindre forvrengning og klarere lyd. Resultat? Kraftfull og uvanlig klar lyd i alle frekvenser - også på høyt volum.

Rammedesign med fem rør og dynamisk luftspredning
Rammedesignen med fem før spred resonansen, mens den integrerte dynamiske luftsprederen sikrer effektiv luftsirkulasjon, noe som gir myk bevegelse av membran og nedkjøling

Progressiv spole med høy rate
Den akustisk-optimerte spolen åpner for høyere effekthåndtering og luftstrøm, med en profil som er designet for raskere og mer presis demping av høyttalermembranet.

Diskanthøyttaler - treffer de høye tonene
Membranet på soft-dome diskantene er direkte festet til svingspolen og er kompatibel med høyoppløselig lyd. Dette designet gjør at høyttaleren spenner over svært høye toner, med et frekvensområde helt opp til 40.000 Hz


Griller medfølgerHøyoppløselig lyd fra Sony - slik artisten tenkte det.

Høyoppløselig lyd viser til en samlig digitale prosesser og formater som gjør at man kan bruke høyere samplingsrate når man koder og spiller av musikk , enn hva som er standard i vanlig CD.Grafen overfor begynner med de originale analoge lydbølgene og illustrerer den lave samplingsraten til CD-er sammenlignet med det større frekvensområdet som brukes til å ta opp høyoppløselig lyd.
Det finnes ingen standard for høyoppløselig lyd, men de vanligste spesifikasjonene er 24 bit / 96 kHz (3,2 ganger mer overført data enn ved CD-er) og 24 bit / 192 kHz (6,5 ganger mer overført data enn ved CD-er).

Vanlige formater som lar en spille av høyoppløst lyd er FLAC, WAV, AIFF, ALAC og DSD

Mobile ES 6,5" høyttalerpar, Hi-Res Audio

Produktinformasjon

Effekt maks 270W
Effekt RMS 90W
Frekvensområde 45 Hz - 40.000 Hz
Følsomhet 89 dB
Impedanse (Ohm) 4 Ohm
Inkludert grill / gitter Ja
Monteringsdybde 53,5 mm


31810