Turisimo Wheel Cleaner

Effektiv felgrens, 1L

Varenr:1814519
Turisimo Wheel Cleaner Effektiv felgrens, 1L
249,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 3 På lager
Butikk Trondheim: 3
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Turisimo Wheel Cleaner

 

 

Det finnes utallige felgrenser på markdet som reagerer med bremsetøvet og blir lilla. Felles for disse er at de ofte er skånsomme og i mange tilfeller for skånsomme. Derfor har Turisimo laget Wheel Cleaner som er en kraftig felgrens når du virkelig skal ha rene felger kjapt og enkelt.

 

Turisimo Wheel Cleaner er en syrebasert felgrens som rengjør felgene dine og fjerner den gule hinnen både effektiv og skånsomt. En syrebasert felgrens vil ikke skade standard felger så lenge vi tar to forhåndsregler som er : 1. Vask alltid på en kald overflate og ikke la produket tørke. 2. Sjekk at felgen ikke har betydelig skader fra før av.
Følger man disse kjørereglene vil han oppleve at felgrens som er basert på syre enda ikke har mistet sin plass i arsenalet ditt.

 

Turisimo Wheel Cleaner vil effektivt rengjøre felgene dine og det vanskelige fastbrente bremsestøvet. Felgrensen har en rødlig farge og er velduftene iforhold til mange lignende felgrenser som gjør denne mer behagelig å jobbe med. Wheel Cleaner fra Turisimo har også en litt gel konsistens som gjør at den henger bedre på felgen uten å renne av.

 

Om du har felger som ikke har blitt vasket på en stund eller felger som du ser har mye bremsestøv så anbefaler vi Turisimo Wheel Cleaner for å ta knekken på problemet med en gang.

 

Slik bruker du Turisimo Wheel Cleaner
Sjekk at overflaten er kald. Aldri varm felger når bremser og felger er varme rett etter en kjøretur.

Spray Wheel Cleaner på hele felgen. Pass på og treff alle sider av eikene.

Hjelp til med en felgbørste om nødvendig

Spyl godt av

Turisimo Wheel Cleaner. Effektiv felgrens, 1L



41727