Om oss

Norges eldste bilunderholdningssenter

 

Bilradiospesialisten AS startet i Trondheim i 1976, og tilbyr et meget bredt utvalg av bilunderholdingsprodukter.

Bilradiospesialisten kombinerer markedets bredeste utvalg med den beste kundeservice. Basert på høy kompetanse og anerkjente produkter, kan vi skreddersy kreative kvalitetsløsninger tilpasset alle dine behov og krav. Kombinert med vår evne til å integrere moderne teknologi i takt med nye behov, kan du være trygg på at du investerer i en komplett kvalitetsløsning med langsiktig gevinst.

Hos oss kan du handle trygt.

Som Norges eldste og største bilstereoforhandler gir vi deg som kunde en sikkerhet for at du får gode produkter god service, - vi vil være der for deg også i morgen.

Vi satser utelukkende på anerkjente og velprøvde produkter, slik at du som kunde skal vite at du hos oss kun kjøper kvalitet. 

Vi bygger drømmeanlegget til musikkentusiasten – enten du er 18 år og vil ha «bakoversveis» eller om du med mer seriøs kvalitetssans ønsker et Hi-Fi anlegg som overgår det meste. Kjøper du ny bil er teknologien i den innebygde radioen og navigasjonen ofte allerede utdatert. Vårt fortrinn er at vi kan ettermontere, oppdatere og tilpasse alt nødvendig utstyr til de fleste bilmodeller.

 

© Bilradiospesialisten A/S og vår logo er beskyttet under lov om registrert varemerke. Dette innebærer at innhold på disse nettsidene ikke under noen omstendighet kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte. Dette gjelder såvel tekst og produktbeskrivelser, som grafikk/bilder. Overtredelse av dette vil føre til anmeldelse og erstatningssøksmål. Alt innhold på disse nettsidene er Bilradiospesialisten A/S sin eiendom og er beskyttet under opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen.

 

 

17.08.2022

Rask levering

 

Vi har et mål om å sende alle ordre samme dag som vi mottar dem. Dette har vi lyktes godt med når varene er på vårt eget lager. 
Etter vi satte dette målet har vi også tatt tak i og fulgt opp våre leverandører for å oppnå like rask levering. Dette er et viktig tema for oss og vi vil fortsette arbeidet for å få gjennomført gode rutiner som hjelper hele bransjen.

17.08.2022

Butikk

17.08.2022

 

Her startet alt i 1976 på Nardo i Trondheim. En bedrift som etter hvert har opparbeidet seg en betydelig kompetanse over mange år. 

Besøk oss gjerne og få hjelp av en av våre 15 dyktige ansatte. 

Montering

18.08.2022

 

Erfaring og kunnskap kommer av at man får prøvd og montert produktene man selger. Vi monterer for alle, både det private markedet, bedriftsmarkedet, bilverksteder og merkeverksteder.

Vi kan montere alt fra enkle bilradioer til vanskelige styringssytemer. 

Teknisk support

18.08.2022

 

Ikke alt vi selger er enkelt for alle. Vi bistår over telefon med både kjøpshjelp og teknisk support i etterkant. Vårt mål er at du skal klare å montere det vi selger.