Om oss

Norges eldste bilunderholdningssenter

 

Bilradiospesialisten AS startet i Trondheim i 1976, og tilbyr et meget bredt utvalg av bilunderholdingsprodukter.

Bilradiospesialisten kombinerer markedets bredeste utvalg med den beste kundeservice. Basert på høy kompetanse og anerkjente produkter, kan vi skreddersy kreative kvalitetsløsninger tilpasset alle dine behov og krav. Kombinert med vår evne til å integrere moderne teknologi i takt med nye behov, kan du være trygg på at du investerer i en komplett kvalitetsløsning med langsiktig gevinst.

Hos oss kan du handle trygt.

Som Norges eldste og største bilstereoforhandler gir vi deg som kunde en sikkerhet for at du får gode produkter god service, - vi vil være der for deg også i morgen.

Vi satser utelukkende på anerkjente og velprøvde produkter, slik at du som kunde skal vite at du hos oss kun kjøper kvalitet. 

Vi bygger drømmeanlegget til musikkentusiasten – enten du er 18 år og vil ha «bakoversveis» eller om du med mer seriøs kvalitetssans ønsker et Hi-Fi anlegg som overgår det meste. Kjøper du ny bil er teknologien i den innebygde radioen og navigasjonen ofte allerede utdatert. Vårt fortrinn er at vi kan ettermontere, oppdatere og tilpasse alt nødvendig utstyr til de fleste bilmodeller.

 

© Bilradiospesialisten A/S og vår logo er beskyttet under lov om registrert varemerke. Dette innebærer at innhold på disse nettsidene ikke under noen omstendighet kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte. Dette gjelder såvel tekst og produktbeskrivelser, som grafikk/bilder. Overtredelse av dette vil føre til anmeldelse og erstatningssøksmål. Alt innhold på disse nettsidene er Bilradiospesialisten A/S sin eiendom og er beskyttet under opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen.

Ole Kristian

 

Kunderådgiver (2012)

Ole har jobbet hos oss siden 2012 og er en entusiast med glød i sjela når han får levere et bilstereosystem. Ihuga opptatt av det meste vi driver på med og strekker seg langt for å gjøre alle fornøyd.

Terje

 

Kunderådgiver (ansatt 2006)

Ikke alle kan tildele seg selv sort belte i montering, men det kan Terje. Det hjelper å ha prøvd det meste på fritiden, da får du kunnskapene til å skape historie på monteringshallen. Terje har flyttet sin kunnskap til å bistå kunder.

Stig

 

Kunderådgiver (ansatt 2011)

Stig vet å skape liv. Hypersosial type med et stort nettverk. Stig kan det meste og kan gjøre det meste.

Knut Harald

 

Kunderådgiver (ansatt 2019)

Knut Harald er under utdanning på NTNU og er ingen pusling på tekniske kunnskaper. Gode produktråd og god hjelp hvis du står fast.

Håkon Solberg

 

Ekstrahjelp salg (2024-)

Etter utplassering hos oss gjennom skole har Håkon vist stor interesse og kunnskap. Med sin elektro bakgrunn passer han godt inn i vår verden. Håkon jobber i butikken ved siden av skolegang.

John Thomas

 

Montør (ansatt 2005)

John's alter ego, "JT the woofer guy", sier alt. Usunt interessert i bass i bil. Prøver det meste og lykkes med det meste. En allsidig montør som kan montere det meste i blinde, men elsker bass over alt annet.

Per Ivar

 

Montør (ansatt 2021)

Per ivar startet i 2021 og har erfaring som montør og alt-mulig-fixer. Ingenting er ei utfordring og han tar alt på ei strak arm.

Andre

 

Teknisk / Web ( ansatt 2011)

Orakelet i bedriften, Vet alt, kan alt, finner ut av mer enn det som er verdt å vite. Irriterende god på det meste og setter andre i skyggen av sin kunnskap.

Joakim

 

Service- og utvikling (2021)

Joakim startet som butikkleder hos oss i 2021 og har lang erfaring fra bilutstyrsbransjen. Som en ivrig bilbytter har han god kontroll på bilparken og hva som skal til på de fleste bilmerkene for å oppnå det du ønsker.

Ketil

 

Logistikk /innkjøp (ansatt 2013)

Stålkontroll kommer ikke uten evner. Ketil sørger for å skaffe varene og å sende ordrene kjappere enn sin egen skygge. En svært stabil kar med høy arbeidskapasitet.

Daniel

 

Lager (ansatt 2018)

Vårt mål er å sende alle ordre samme dag, eller første mulige dag. Daniel er lynkjapp til å få ut lagervarer. Bestillingen din skal ut fra oss fortest mulig.

Emmeline

 

Lager (ansatt 2021)

En humørspreder i bedriften som er over snittet interessert i bil og bilstereo. Emmeline sørger for å sende bestillingen din raskest mulig.

Emilie

 

Ekstrahjelp (ansatt 2023)

En spøkeful jente med stor stå-på-vilje. Emilie bidrar på lageret i travle perioder og pakker din ordre i flyvende fart.

Jan Erik

 

Driftsleder (ansatt 1997)

Når hele studielånet gikk til å bygge bilstereo i den gamle Ascona'n ble det eneste fornuftige å starte å jobbe her.

Hans Jørgen

 

Gründer/Eier siden 1976

Bilstereoens gudfar. Han tok sats og startet opp Bilradiospesialisten før bilene kom med radio.