Audison VOCE AV due 2-kanals forsterker

Hi-Res, 2x450w, 2 Ohm

Varenr:AVDUE
Audison VOCE AV due 2-kanals forsterker Hi-Res, 2x450w, 2 Ohm Audison VOCE AV due 2-kanals forsterker Hi-Res, 2x450w, 2 Ohm Audison VOCE AV due 2-kanals forsterker Hi-Res, 2x450w, 2 Ohm
9 795,-
Ink.mva.
-+
Fjernlager: 3 på lager

2x450W RMS forsterker i VOCE-serien


VOCE betyr "stemme", og denne serien har sin opprinnelse i erfaringene gjort i de enestående THESIS produktene. VOCE høyttalerne tar lytteopplevelsen i bilen til et nytt nivå.

AV due er en kraftig stereoforsterker med strømforsyning og slutt-trinn som er designet for også å fungere som monoforsterker. Forsterkeren yter 900W RMS totalt.
AV due gjør det mulig å kombinere det positive som lydkvalitet og robusthet fra de tradisjonelle klasse-AB forsterkerne med effektiviteten til klasse-D forsterkerne.
AMP (Amplifier Management Processor) kontrollerer kontinuerlig driftsstatusen og viser status med 4 forskjellige fargede lysdioder plassert på topp-panelet.
ART (Automatic Remote Turn On-Off) lar forsterkeren automatisk slå seg på / av når et styrestrømsignal ikke er tilgjengelig fra kilden.


AV bit IN HD
AV uno kan bygges ut med en heldigital AD/AC Link-modul som erstatter hele inngangstrinnet på forsterkeren. Dette muliggjør digital kommunikasjon med Audison bit-prosessor, samt digital tilkobling til flere forsterkertrinn uten splitting og svekkelse i RCA signal. Med digital overføring benyttes S/PDIF digitalt signal via RJ45 kontakter. Ved bytte av oppsett eller salg av forsterker kan man lett bytte tilbake igjen til original inngangsmodul for å gjøre forsterkeren universal igjen.
AV bit IN HD selges separat - se tilbehør. 

 

 

Hvordan koble høyttalere eller subwoofer mot denne forsterkeren:

Dette er en forsterker med to utgangskanaler. Denne kan kobles til et høyttalerpar (se skjema 1), eller subwoofer (se skjema 2).
Høyttalertilkobling vises i skjema med 4 Ohm, men vil gjelde det samme ved bruk av 2 Ohms høyttalere.
Dersom man ønsker å bruke en 2-kanals forsterker til bruk med subwoofer benyttes en brokobling (skjema 2). Her anbefales 4 Ohms subwoofer. Det skal ikke kobles 2 Ohms subwoofer på annet enn 1 Ohms kompatible 2-kanals forsterkere.
Benytter man en brokobling for subwoofer kan det ikke tilkobles vanlige høyttalere i tillegg - da trenger man i stedet en 4-kanals forsterker.

 

 

 

 

 

 

 

2x450W RMS monoforsterker i VOCE-serien

Produktinformasjon

Effekt RMS 2 Ohm 2 x 450W
Effekt RMS 4 Ohm 2 x 260W
Effekt RMS brokoblet 4 Ohm 900W
Frekvensområde 4 Hz - 60.000 Hz
Høynivå inngang (High Level) Ja
Inkludert bassremote Ikke tilgjengelig
Innebygget delefilter Ja
Pass-through utgang (RCA ut) Ja
Vekt 7,2 kg


2526