Audison Voce AV uno monoforsterker

1700W RMS. 1 Ohm. Hi-Res Audio

Varenr:AVUNO
Audison Voce AV uno monoforsterker 1700W RMS. 1 Ohm. Hi-Res Audio Audison Voce AV uno monoforsterker 1700W RMS. 1 Ohm. Hi-Res Audio Audison Voce AV uno monoforsterker 1700W RMS. 1 Ohm. Hi-Res Audio Audison Voce AV uno monoforsterker 1700W RMS. 1 Ohm. Hi-Res Audio
13 195,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 3 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

1700W RMS monoforsterker i VOCE-serien


VOCE betyr "stemme", og denne serien har sin opprinnelse i erfaringene gjort i de enestående THESIS produktene. VOCE høyttalerne tar lytteopplevelsen i bilen til et nytt nivå.

AV uno er en forsterker med en innovativ krets som kalles POD (Power On Demand). POD gir i sluttrinnet i AB-klassen en dynamisk kraft som tjener som grunnlag for signalet som skal forsterkes for å øke effektiviteten og redusere temperaturen.
AV uno gjør det mulig å kombinere det positive som lydkvalitet og robusthet fra de tradisjonelle klasse-AB forsterkerne med effektiviteten til klasse-D forsterkerne.
AMP (Amplifier Management Processor) kontrollerer kontinuerlig driftsstatusen og viser status med 4 forskjellige fargede lysdioder plassert på topp-panelet
ART (Automatic Remote Turn On-Off) lar forsterkeren automatisk slå seg på / av når et styrestrømsignal ikke er tilgjengelig fra kilden.

AV uno er en monoforsterker designet for bruk med subwoofer, men også egnet for høy effekt i Dual Mono-systemer.

AV bit IN HD
AV uno kan bygges ut med en heldigital AD/AC Link-modul som erstatter hele inngangstrinnet på forsterkeren. Dette muliggjør digital kommunikasjon med Audison bit-prosessor, samt digital tilkobling til flere forsterkertrinn uten splitting og svekkelse i RCA signal. Med digital overføring benyttes S/PDIF digitalt signal via RJ45 kontakter. Ved bytte av oppsett eller salg av forsterker kan man lett bytte tilbake igjen til original inngangsmodul for å gjøre forsterkeren universal igjen.
AV bit IN HD selges separat - se tilbehør.

Fysiske dimensjoner er 220 x 470 x 58 mm (B x D x H) 

 

 

 

Hvordan koble subwoofere mot denne forsterkeren:

Dette er en forsterker som yter mest i 1 Ohm. Det er derfor anbefalt å benytte et subwoofer-oppsett i 1 Ohm for å oppnå maksimalt utbytte av forsterkeren. Ved bruk av èn subwoofer anbefales en dobbel 2 Ohms bass. I parallellkobling gir det 1 Ohm (se skjema 1).
Ønskes det å bruke to subwoofere anbefales 2 stk dobbel 4 Ohms subwoofere i parallellkobling (se skjema 2).
Det er også mulig å koble 2 stk singel 4 Ohms subwoofere (se skjema 3). Pass her på at man tar hensyn til at forsterkeren gir mindre effekt i 2 Ohm.

 

 

 

 

1700W RMS monoforsterker i VOCE-serien

Produktinformasjon

Bassremote Kjøpes separat
Effekt RMS, 1 Ohm 1700W
Effekt RMS, 2 Ohm 1300W
Effekt RMS, 4 Ohm 700W
Frekvensområde 7 Hz - 60.000 Hz
Høynivå-inngang Ja
Laveste Ohm 1 Ohm
Lavpassfilter 50 Hz - 150 Hz
SPL / Competition Nei
Vekt 7,2 kg


2503