Bassoppgraderingspakke Audi

Audi A4 Sedan 2008 - 2015 (8K)

Varenr:BRSBASSPKAU05
Bassoppgraderingspakke Audi Audi A4 Sedan 2008 - 2015 (8K)
7 095,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: Ikke på lager (25 dager)
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Bassoppgraderingspakke for Audi A4 Avant 2008 - 2015 (8K)


Komplett pakke med alt man trenger for å installere subwoofer i din Audi A4. Her har vi satt sammen en pakke bestående av en spesialtilpasset basskasse - som gir en meget diskret installasjon uten å ta opp verdifull bagasjeplass - subwoofer, forsterker og alt av nødvendige kabler.

Spesialtilpasset basskasse - for diskret montering
Elegant og diskret basskasse spesielt tilpasset bilen. Kassen installeres på venstre side i bagasjerommet, og rommer et 10" subwooferelement.
Audi-grill til subwoofer medfølger ikke, men kan kjøpes som tilbehør.
Du kan lese mer om Fit-Box basskasse her

Ground Zero GZIW 10SPL subwoofer
Tøff-subwoofer i Ground Zeros Iridium SPL-serie. Dette er et basselement som dekker de flestes behov, også de som vil dra på litt ekstra. Subwooferen yter opptil 700W RMS.
Du kan lese mer om GZIW 10SPL her

Ground Zero GZIA 1.700 monoforsterker
Bestselger-forsterker i oppgradert utgave. Yter opptil 630W RMS og leveres med kablet fjernkontroll for bassjustering. Forsterkeren har høy-nivå inngang slik at den kan kobles mot både ettermarkedsradioer og originalradioer.
Du kan lese mer om GZIA 1.700 her

Kabler
10mm2 kabelsett inneholdende strøm- og jordkabler, RCA signalkabel og høyttalerkabel, sikring og sikringsholder mm.
Vi har også inkludert 5 meter ekstra høyttalerkabel for bruk i de tilfeller pakken skal kobles mot originalradio.


Hvordan installere?
Strømkabel trekkes fra bilens bilbatteri til forsterker, og jordingskabel fra forsterker til chassis. Subwoofer skrues inn i basskassen, som igjen plasseres i bagasjerommet på venstre side bak.
Forsterker tilkobles subwoofer via medfølgende høyttalerkabel. Om bilen er utstyrt med originalradio må denne monteres ut for tilkobling av høyttalersignal, og høyttalerkabel trekkes bak til høy-nivå inngang på forsterker.
Eventuelt utstyr som befinner seg på plasseringen bak venstre hjulbue må utmonteres og flyttes/fjernes ved installasjon av denne subwooferen.
Dersom det benyttes ettermarkedsradio bruker man i stedet den medfølgende RCA signalkabelen mellom bilradio og forsterker (forutsatt at bilradioen er utstyrt med RCA signalutgang).
Montering av denne pakken innbefatter enkel avisolering av ledninger. Noe kunnskap om demontering av paneler i bil og kobling av ledninger er en fordel.

Som tilbehør til denne pakken finnes verktøy som kan gjøre jobben enklere.


Kompatibilitet:

Audi A4 Sedan 2008 - 2015 (8K)

Bassoppgraderingspakke Audi A4 Sedan 2008 - 2015 (8K)