Bassoppgraderingspakke Audi

Audi A7 2011 - 2018

Varenr:BRSBASSPKAU12
Bassoppgraderingspakke Audi Audi A7 2011 - 2018
8 595,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 2 På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Bassoppgraderingspakke for Audi A7 2011 - 2018 (4G)


Komplett pakke med alt man trenger for å installere subwoofer i din Audi Q7. Her har vi satt sammen en pakke bestående av en spesialtilpasset basskasse - som gir en meget diskret installasjon uten å ta opp verdifull bagasjeplass - subwoofer, forsterker og alt av nødvendige kabler.

Spesialtilpasset basskasse - for diskret montering
Elegant og diskret basskasse spesielt tilpasset bilen. Kassen installeres på høyre side i bagasjerommet, og rommer et 10" subwooferelement.
Audi-grill til subwoofer medfølger ikke, men kan kjøpes som tilbehør.
Du kan lese mer om Fit-Box basskasse her

Ground Zero GZTW 10F subwoofer
Kvalitets-subwoofer i Ground Zeros Titanium-serie. Dette er et basselement som dekker de flestes behov. Subwooferen yter 300W RMS.
Du kan lese mer om GZTW 10F her

Ground Zero GZIA 1.700 monoforsterker
Bestselger-forsterker i oppgradert utgave. Yter opptil 630W RMS og leveres med kablet fjernkontroll for bassjustering. Forsterkeren har høy-nivå inngang slik at den kan kobles mot både ettermarkedsradioer og originalradioer.
Du kan lese mer om GZIA 1.700 her

Kabler
10mm2 kabelsett inneholdende strøm- og jordkabler, RCA signalkabel og høyttalerkabel, sikring og sikringsholder mm.
Vi har også inkludert 5 meter ekstra høyttalerkabel for bruk i de tilfeller pakken skal kobles mot originalradio.


Hvordan installere?
Strømkabel trekkes fra bilens bilbatteri til forsterker, og jordingskabel fra forsterker til chassis. Subwoofer skrues inn i basskassen, som igjen plasseres i høyre side i bagasjerommet. Dette er plasseringen til original subwoofer, og denne må utmonteres før installasjon.
Forsterker tilkobles subwoofer via medfølgende høyttalerkabel. For signaltilkobling må høyttalersignal kobles på høyttalerutgavene på bilens MMI system (venstre side bagasjerom). Dette høyttalersignalet kobles videre til forsterkerens høynivåinngang (high-level input).
Montering av denne pakken innbefatter en del avisolering av-, og strekking av ledninger. En del kunnskap om demontering av paneler i bil og kobling av ledninger er en fordel.
Vi gjør oppmerksom på at mengde arbeid for installasjon av pakken vil kunne variere ganske mye avhengig av utstyrsnivå på bilen. I noen få tilfeller må en ganske stor mengde kabler flyttes/legges om for å få plass til subwoofer.

Som tilbehør til denne pakken finnes verktøy som kan gjøre jobben enklere.


Kompatibilitet:

Audi A7 2011 - 2018 (4G)

Bassoppgraderingspakke Audi A7 2011 - 201830615