2-DIN spiller

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Kenwood DDX4019DAB

DAB+, BT, AUX, USB, 3 linje ut

Varenr:DDX4019DAB
Kenwood DDX4019DAB DAB+, BT, AUX, USB, 3 linje ut Kenwood DDX4019DAB DAB+, BT, AUX, USB, 3 linje ut Kenwood DDX4019DAB DAB+, BT, AUX, USB, 3 linje ut
5 199,-
-+
Nettlager: 6 på lager
Butikk Trondheim: 6

Takket være høyoppløselig VGA berøringsskjerm og nydesignede menygrensesnittet er DDX4019DAB intuitiv og lett å bruke. Direkte tilgang ikoner av de viktigste kildene kan kombineres individuelt med "ALL SRC" knappen og alle tilgjengelige kilder vises tydelig.

For den perfekte smarttelefon tilkobling, Bluetooth-modul med audio streaming og den utvidede Music surfing AVRCP 1.5, i A2DP-modus kan du søke komfortabelt etter spesielle musikkstykker på telefonen. 


Takket være AOA 2,0 funksjon kan kompatible Android-smarttelefoner som kjører Android OS 4.1 dokke for digital musikkoverføring via USB. I kombinasjon med gratis "Kenwood Music Play" app individuelle titler, artister eller album kan søkes opp og spilles via spilleren.

AOA2.0 = Android Open Accessory Protocol versjon 
AOA 2.o er en protokoll for Android-enheter og tilbehørskomponenter som definerer kommunikasjonen mellom enhetene. AOA 2.0 støtter USB audio med 2-kanals 16-bit PCM-utgang, og en bithastighet på 44 100 kHz. Før AOA protokollen kan nås på smarttelefoner via masselagringsmodus. Men fra Android OS 4.1, er det ingen masselagringsmodus mer!  Vær oppmerksom på at den nye protokollen AOA2 kan kun brukes med Andoid 4.1 eller nyere.iPod Direct Control 
Utstyrt med direkte iPod kontroll. Det er bare å koble iPoden via KCA-IP202 iPod® kabel,(se tilbehør) så kan du betjene din iPod®. Med søkefunksjoner og 1,5 A "Quick Charge" Ladefunksjon

Eiere av en iPhone kan også styre telefonen og avspillingsfunksjoner via Siri talestyring av sine Apple-telefoner

Flac filstøtte
Free Lossless Audio Codec (FLAC) er et fritt, tapsløst lydformat. Fordi FLAC er tapsløst, er det godt egnet for digital arkivering av ellers ukomprimert lyd, for eksempel wav-filer eller oppbevaring av favorittplatene. Men i motsetning til wav, støtter FLAC lagring av metadata, akkurat som kvalitetstapene formater. Digital lyd komprimert med FLAC algoritme kan vanligvis bli redusert til 50-60% av opprinnelig størrelse, og dekomprimeres inn en identisk kopi av de opprinnelige lyddata. FLAC er et åpent format med royalty-fri lisensiering og en referanseimplementasjon som er fri programvare. FLAC har støtte for metadata tagging, album cover art, og hurtigsøking.


13 bånds grafisk equalizer med tidskorrigering
Ryggekamera inngang (NTSC/RCA)
Parkerings guide linjer ved tilkoblet ryggekamera

Enheten kan også kobles til bilens multifunksjonsratt gjennom en kobling på baksiden av apparatet (ekstra adapter kreves).

Du kan gjøre den personlig ved å endre bakgrunn via JPEG-fil eller med "Capture" -funksjonen fra Favoritt Video og med variabel tastebelysning

6,2 "WVGA USB / DVD-receiver med innebygd Bluetooth og DAB-tuner

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Ja
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Hi-Volt linjeutganger Ja
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


2866