1DIN bilradio

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Sony MEX-N7300BD

DAB+, BT, 3 linje ut, AUX, USB, CD

Varenr:MEXN7300BD
Sony MEX-N7300BD DAB+, BT, 3 linje ut, AUX, USB, CD Sony MEX-N7300BD DAB+, BT, 3 linje ut, AUX, USB, CD Sony MEX-N7300BD DAB+, BT, 3 linje ut, AUX, USB, CD
3 350,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 7 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Brukervennlig CD-tuner med DAB+ og Bluetooth. AUX/USB-inngang i front for enkel avspilling fra den bærbare musikkspilleren din.


Bilradio m/CD, AUX / USB, 3 x linjeutganger, Bluetooth®, NFC (One-touch NFC audio streaming), Made for iPod & iPhone, App Remote for iOS og Android™

CD-mottaker for bil med NFC. Kontroller hovedenheten og apper på smarttelefoner med stemmen. Avansert lydmotor og høyest mulig innebygd utgangseffekt for bilmottakere gjør det mer interessant å ta en kjøretur.


Ha kontroll bak rattet - Få App Remote helt gratis på iPhone, og ta kontroll over musikken som spilles på bilstereoanlegget ved kun å berøre eller sveipe med fingeren. Alle favorittsangene i bilen på ett sted - Med App Remote kan du kombinere sangene på iPhone® med musikken på bilstereoanlegget, uten å måtte bytte enhet

Du får lyd og stil i samme innpakning - Et stilig titanpanel preger stilen i bilinteriøret

3 linjeutganger
Spill av all musikken din via en ekstern forsterker, og få bedre klarhet med 3 pre-outs.

4 x 55 W utgangseffekt
4x 55 W Dynamic Reality-forsterker 2 gjør mer for lyden – og gir ekstra slagkraft til musikken.

NFC One touch og Bluetooth®
Koble til umiddelbart
Takket være NFC One touch har det aldri vært enklere å sette på favorittsangene. Berør baksiden av en smarttelefon mot volumkontrollen for å opprette en Bluetooth®-tilkobling – og så strømmes favorittsporene dine trådløst mens du suser avsted.

Med telefonen på tur
Last ned App Remote gratis til smarttelefonen, og ta kontroll over bilstereoen. Juster lydinnstillingene på berøringsskjermen. Få lest opp tekstmeldinger mens du kjører, og bruk stemmekommandoer for å få tilgang til musikk med mer.

Koble to smarttelefoner, med Dual Bluetooth-tilkobling
Pare første telefonen for full tilgang til navigasjon, musikkavspilling og kommunikasjons-funksjoner. En annen telefon kan kobles samtidig til å foreta og motta anrop.


App Remote 2.0

Talestyring
Bruk stemmen - Velg musikk, start navigering, og ta imot samtaler ved å bruke stemmen.

SMS/e-post/nettsamfunn
Hold kontakten - Les og dikter tekstmeldinger og e-poster.


Krystallklare samtaler
Få klarere samtaler med en ekstern mikrofon av høy kvalitet. Bare fest den på dashbordet og få bedre stemmekvalitet. Selv i bråkete trafikk blir samtaler klarere.

Overlegen lyd
Tredimensjonal lyd som fyller bilen - Uansett hva du lytter til, gir en avansert lydmotor deg klar og kraftig lyd. Med den digitale signalbehandlingen kan du stille inn lyden akkurat slik du vil ha den, og få en perfekt lydopplevelse i bilen, uansett musikkilde.

Musikk som beveger seg
Du kan velge akkurat hvor du vil at musikken skal høres best. Lytteposisjon justerer automatisk signalet til høyre eller venstre forsete, begge forsetene eller hele bilen. Dette gir optimal musikk, uansett hvor du eller passasjerene sitter.

Lyd optimalisert for sjåføren.
Lyd optimalisert for forsetene.
Lyd optimalisert for hele bilen.
Lyd optimalisert for passasjeren i forsetet.
Lyd optimalisert for sjåføren.
Lyd optimalisert for forsetene.


Dynamic Reality-forsterker 2
Gir 4x 55 W effekt for høy og naturlig lyd med redusert forvrengning.

10-bånds digital equalizer
Gir perfekt lyd for en rekke musikkstiler med ti forhåndsinnstillinger

Low- og high-passfilter
Ved å separere lydspekteret sørger disse filtrene for å gi rik, kraftig bass og klare mellomtoner og høye toner. Satt sammen blir det nøyaktig lyd.

Få et lystigere dashbord
Du kan velge mellom en rekke farger (35.000) og mønstre for å finne den som matcher bilen din med Dynamic Colour Illuminator. Se fargen på enheten din synkronisere seg med musikken som spilles.


Sony's  ZAPPIN™ -teknologi fungerer på samme måte som de fleste bil stereoanleggs "scan-knapp” på radio. Den spiller en serie med korte musikk-klipp fra musikkbiblioteket ditt til du finner den sangen du er ute etter.  

Sony DAB/DAB+ spiller med Bluetooth Hands-Free og audiostreaming, 3 linjeutganger, AUX og USB i front

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Ja
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 55W
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja