2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Sony XAV-AX1005DB

DAB+, BT, Carplay, USB, AUX

Varenr:XAVAX1005DB
Sony XAV-AX1005DB DAB+, BT, Carplay, USB, AUX Sony XAV-AX1005DB DAB+, BT, Carplay, USB, AUX Sony XAV-AX1005DB DAB+, BT, Carplay, USB, AUX Sony XAV-AX1005DB DAB+, BT, Carplay, USB, AUX
3 790,-Kampanjepris
5 490,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 17 På lager
Butikk Trondheim: 2
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

2-DIN multimedia hovedenhet med 1-DIN chassis. 6,2" touchskjerm, Apple CarPlay, DAB+, Bluetooth mm.

Lyd møter sikkerhet og brukervennlighet

Kos deg med enkel kontroll på alle reiser med en responsiv 6,2" berøringsskjerm som slår seg på mye raskere enn tidligere modeller.

Apple CarPlay

Med en tilkoblet og kompatibel iPhone vil man kunne navigere via XAV-AX1005DB. Fortell Siri hvor du har tenkt deg, og du får veibeskrivelser i sanntid mens du kjører - uten å ta hendene bort fra rattet.
Apple CarPlay kan også brukes med en rekke andre apper - f.eks. strømming av musikk. Trykk på ikonene for å ringe, sjekke mobilsvar, sende meldinger, lytte til favorittmusikken via iTunes eller andre musikkapper - osv.
Du kan diktere meldinger og kontrollere musikkavspillingen mens du hele tiden holder øynene på veien.

Raskere oppstart

XAV-AX1005DB starter opp to og en halv ganger raskere enn tidligere Sony-modeller. Dette gjør at alt er oppe og i drift rett etter du har skrudd på tenningen i bilen.

Responsiv berøringsskjerm

Skjermen er en klar og responsiv 6,2" berøringsskjerm. Apparatet er klargjort for ryggekamera (* kjøpes separat - se tilbehør), og med justerbare hjelpelinjer gjør det rygging enda tryggere.
Menysystemet er brukervennlig og intuitivt, som gjør at man tar blikket minimalt bort fra veien.

Enkel montering med kompakt chassis

Selv om skjerm og innfesting er 2-DIN størrelse er selve chassiset bak mye mindre - faktisk på størrelse med en kort 1-DIN radio. Dette gjør montering enklere og gir god plass til kabler og annet tilbehør.
 

Kraftig forsterker

XAV-AX1005DB er utstyrt med en Dynamic Reality forsterker på 4x55W. Dene gir avansert signalbehandling og fjerner forstyrrelser slik at musikken blir klar og detaljert selv når volumet skrues opp.
 

Ergonomisk dreibart volumhjul

Det dreibare volumhjulet er ergonomisk utformet; vri på det for å styre volumet, eller trykk på det for å åpne lydstyringsmenyer. Knappen kan også holdes inne for å bruke stemmekommandoer. Intuitivt, enkelt og trygt!

2-DIN multimedia hovedenhet med 1-DIN chassis. 6,2" touchskjerm, Apple CarPlay, DAB+, Bluetooth mm.

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay Ja (kablet)
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 55W
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


2854