1DIN bilradio

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Sony XAV-AX8150

DAB+, Bluetooth, USB, 9" floating

Varenr:XAVAX8150
Sony XAV-AX8150 DAB+, Bluetooth, USB, 9" floating Sony XAV-AX8150 DAB+, Bluetooth, USB, 9" floating Sony XAV-AX8150 DAB+, Bluetooth, USB, 9" floating Sony XAV-AX8150 DAB+, Bluetooth, USB, 9" floating
6 990,-Kampanjepris
9 195,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 5 På lager
Butikk Trondheim: 5
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

1-DIN hovedenhet med 9 tommers "floating screen" - inkludert DAB antenne

 

Uansett om du får veibeskrivelser, ser etter en sang på smarttelefonen eller tilpasser lyden, er det enkelt å se alt på den 22,7 cm (8,95 tommer) store berøringsskjermen med anti-gjenskinn for tryggere bruk på veien. Den har ikke CD-spiller, men har både DAB+ og FM mottaker, Bluetooth-tilkobling (inkludert trådløs musikkavspilling), støtte for Android Auto og Apple CarPlay, USB og AUX tilkobling - og mye mer.

XAV-AX8150D har installasjon som et hvilken som helst 1-DIN spiller og passer derfor i et stort antall biler. Skjermen "flyter" på utsiden, og dette gir muligheten for mye større skjerm enn man ellers ville hatt plass til.
En robust brakett sørger for justering i 3 retninger; Tilt/vinkel +/- 10 grader, Dybde fra 40mm til 60mm og høyden kan justeres 60mm opp og ned.
Apparatet har enkel knappekontroll som gir øyeblikkelig tilgang til vanlige funksjoner som volum, kilde, lydinnstillinger og talekontroll. XAV-AX8150 er responsiv og lett å bruke.
Sony XAV-AX8150 er selvfølgelig klargjort for ryggekamera, og har også justerbare hjelpelinjer som hjelper deg med å rygge trygt.

Smartere kjøring med intelligent talekontroll
Koble smarttelefonen din til XAV-AX8150-mediemottakeren, og snakk gjennom mikrofonen som følger med. Talekontroll gjør det tryggere og enklere å navigere, kommunisere og spille av musikk på veien.
For iPhone brukere kan du få enkel tilgang til iPhone funksjonene du har bruk for bare ved å snakke til Siri.

Din personlige kartleser
XAV-AX8150 har støtte for både Android Auto og Apple CarPlay, og muligheter for navigasjon ved tilkoblet kompatibel telefon. Bruk Google Maps for veibeskrivelse og trafikkoppdateringer - akkurat når du trenger det.

WebLink-kompatibel
WebLink er en enkel app-lattform spesielt utviklet for bruk i kjøretøy. Med en Android- eller iOS-enhetstilkobling kan du bruke kompatible apper på XAV-AX8150-skjermen for å få pålitelig og responsiv infotainment på veien.

Lytt til musikk på din måte
XAV-AX8150 har en kraftig innebygget forsterker på 4x55W MAX, som gir klar lyd selv ved høyt volum. Dynamic Reality forsterkeren gir avansert signalbehandling og fjerner forstyrrelser, slik at musikken blir klar og detaljert - selv på høyt volum.
Dynamic Stage Organizer forbedrer stereoposisjonen ved å juster signalet, slik at det høres ut som musikken kommer fra dashbordet.
Med den innebygde 10-bånds grafiske equalizeren kan du tilpasse lyden akkurat slik du ønsker.
For å toppe det hele er XAV-AX8150 utstyrt med 3 par 5V linjeutganger. Dette gir muligheten til å legge til en eller flere forsterkere og/eller subwoofer.
EXTRA BASS™ sørger for dyp og fyldig bass.

FLAC-kompatibel
Sony XAV-AX8150 er kompatibel med FLAC lydfiler, slik at du kan nyte hver eneste detalj i musikken

1-DIN hovedenhet med 9" "floating screen". Ikke CD, men DAB+, Bluetooth, Android Auto, Apple CarPlay og mye mer. Inkludert DAB+ antenne.

Produktinformasjon

Android Auto Ja (kablet)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay Ja (kablet)
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Hi-Volt linjeutganger Ja
Inngang for ryggekamera Ja
IR øye for fjernkontroll Ja
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja