Universale lyspakker

Å kjøre i mørket uten tilstrekkelig belysning reduserer både sikten og sikkerheten langs veien. Heldigvis finnes det løsninger – med universale ekstralykter får du lyset du trenger når høstmørket melder seg. I pakkene vi har satt sammen finner du LED-barer fra f.eks. engelske Lazer og svenske Strands. Dette er velkjente produsenter vi har god erfaring med.

Lyspakke - alt du trenger

Lyspakkene består av braketter, kabler og led-lykter. De energieffektive LED-barene gir fra seg et kraftig, hvitt lys. Pakkene med kombo lysbilde gir deg lys med god kastelengde, kombinert med god bredde. Det betyr at du har bedre sikt på lange strekker, samtidig som du beholder oversikten over veien og terrenget rundt på svingete landeveier.

Originalt utseende

Lyktene er designet for å felles inn grillen på bilen, og går derfor i ett med bilens originale utseende. Den lave monteringen til tross – LED-barenes utforming gir minimalt med gjenskinn fra asfalten. Ekstralykter gir en effektiv, trygg og rask forbedring av bilens belysning og din sikkerhet på veien. Usikker på hvilken lyspakke som egner seg til din bil? Ta kontakt, så finner vi løsningen som passer deg!

Velg visning:
Du har valgt: