Garmin Drive™ 52 & Live Traffic

5", gratis kart

Varenr:0100203610
3534 3534 3534 3534 3534 3534
1 999,-
-+
Nettlager: 2 på lager
Butikk Trondheim: 2

5" brukervennlig navigasjonsenhet med sanntidstrafikk

Enkle menyer og tydelige kart gjør det lett å lese detaljerte kjøreanvisninger med ett blikk på Garmin Drive 52s klare 5" berøringsskjerm. Denne navigasjonsenheten gir deg forhåndslastede, detaljerte kart med sanntidstrafikk- og kartoppdateringer, i tillegg til nyttige førervarsler som oppfordrer til trygg kjøring. Den er god å ha på bilturer og den daglige pendlingen.

Sanntidstjenester
Unngå trafikkork med beleilige varsler som foreslår alternative ruter som hjelper deg med å styre unna veiarbeid eller ulykker foran deg. I tillegg gjør sanntidsinformasjonen at du slipper du å bruke tid på å lete etter parkeringsplass. Last ned Smartphone Link-appen som kobler Garmin Drive til en kompatibel smarttelefon, for å se trafikkvarsler, fotobokser og oppdatert værvarsel.

TripAdvisor
TripAdvisor gjør bilturene bedre. Se vurderinger fra andre reisende via TripAdvisor av hoteller, restauranter og severdigheter langs ruten eller nær reisemålet.

Foursquare - butikker og restauranter
Denne navigasjonsenheten har forhåndslastede data fra Foursquare, slik at det blir enklere å finne flere millioner nye og populære steder.

Førervarsler
Varsler til føreren oppmuntrer til sikker kjøring og øker situasjonsoppfattelsen. Du blir varslet om skarpe svinger, hastighetsendringer, fotobokser, planoverganger og mer.

Garmin Real Directions
Detaljerte anvisningene i lydformat som er enkle å forstå, og som veileder deg ved hjelp av gatenavn, butikknavn og gjenkjennelige landemerker (f.eks., "Sving til høyre etter den røde bygningen").

Garmin Drive 52 leveres også med funksjoner som "sjekk fremover" - en nyttig funksjon som viser deg hvor du kan spise, fylle drivstoff og mer langs ruten uten å måtte lukke kartet, og "Direct Access" - som lar deg enklere navigere til vanskelige destinasjoner som kjøpesentre og flyplasser. Direct Access veileder deg til og med gjennom parkeringsplasser for å finne inngangen som er nærmest reisemålet.
I tillegg til alt dette har Garmin en enorm POI-database (Points of Interest). Et søkefelt gjør det enkelt å søke i millioner av interessepunkter over hele Europa.

Garmin ryggekamera
Drive 52 kan kombineres med Garmin BC30 trådløst ryggekamera (selges separat - se tilbehør). Når ryggekameraet er koblet til kan du enkelt se kjøretøy, fotgjengere og andre hindre direkte på navigasjonsenhetens skjerm mens du rygger (kobles mot ryggelys og bytter over automatisk ved revers).

HERE kvalitetskart
Kvaliteten på kartdataene kan utgjøre hele forskjellen mellom å finne destinasjonen og å kjøre seg vill. Navigasjonsenheten bruker HERE-kartdata av høy kvalitet for å gi deg informasjonen du trenger, når du trenger den som mest.
Kartoppdateringer er inkludert.


I esken:
Garmin Drive 52
Sugekoppbrakett for bil
Strømkabel for bil
USB-kabel
Hurtigstartveiledning

Brukervennlig navigasjonsenhet med 5" berøringsskjerm, og sanntidstrafikk via Smartphone Link.

Produktinformasjon

Bluetooth Nei
Gratis kartoppdateringer Ja
Gruppe 1 Biltilbehør
Gruppe 2 Navigasjonsenheter - portabel
Kategori Navigasjonsenheter - portabel
Produsent Garmin
Støtte for trådløst ryggekamera Ja (kamera kjøpes separat)
Trafikkinformasjon i sanntid Ja, via smarttelefon/app
Type kjøretøy Tilpasset personbil
WIFI Ja