Garmin Camper 890 MT-D

8", WIFI, BT, tilpasset camping

Varenr:0100242510
9274 9274 9274 9274 9274
6 349,-
-+
Nettlager: 1 på lager
Butikk Trondheim: 1

Avansert navigasjonsenhet for campingentusiaster - med stor 8" skjerm

Navigasjonsenhet spesielt tilpasset (men ikke begrenset til -) bobiler. Utstyrt med høyoppløselig 8" kant-til-kant kapasitiv berøringsskjerm med sterkt bakgrunnslys og IPS panel.
Camper 890 MT-D leveres med fotoboksoppdateringer og en stor database over campingplasser, og når den er parkoblet med en smarttelefon med Garmin Drive appen installert vil man få alle nødvendige trafikk- og værmeldinger i sanntid. I tillegg kan man legge inn størrelse og vekt på bobilen eller campingvognen din, for deretter å finne rute som er tilpasset kjøretøyet. Den gir også veivarsler for å gjøre oppmerksom på bratte bakker, skarpe svinger, vektgrenser m.m.

Se navigasjon med et øyekast
Denne 8" navigasjonsenheten har en klar og sterk IPS kapasitiv berøringsskjerm som går fra kant til kant, slik at du enkelt kan se viktig informasjon.

Få tilpassede ruter
Camper 890 MT-D tar hensyn til størrelse og vekt på bobilen eller campingvognen og finner deretter beste rute basert på disse kriteriene. Du kan også lagre profiler for flere kjøretøy eller vogner

Trafikk- og værinformasjon i sanntid
Når enheten er parkoblet med Garmin Drive™-appen, hjelper trafikkinformasjonen i sanntid deg med å unngå forsinkelser og finne avstikkere. Du kan også se detaljerte værmeldinger, gjeldende forhold, en animert radar og mye annet.

Vit hva som ligger foran deg
Vær ekstra oppmerksom med veivarsler som informerer deg om kommende bratte bakker, skarpe svinger, vektgrenser og mer. Du kan til og med vise kommende høydeinformasjon i detalj for å forberede deg på mulige bratte bakker langs ruten.

Finn de beste campingplassene
For å hjelpe deg med å finne de beste stedene for et rastestopp har Camper 890-navigasjonsenheten en stor database over campingplasser fra ACSI og Campercontact og gratis stoppesteder fra Trailer's PARK, som du kan filtrere etter pris, fasiliteter og mer. Satellittnavigasjon vil også vise rasteplasser og andre fasiliteter som kommer opp på ruten din. Søk etter dem ved å enkelt å bruke fingeren til å panorere over kartet. Få tilgang til mer informasjon og finn lokale severdigheter fra TripAdvisor, FourSquare og mer.

Få mer ut av appen
Du får enda mer hvis du laster ned den kostnadsfrie Garmin Drive appen til en kompatibel smarttelefon. Få tilgang til trafikkinformasjon i sanntid, avansert vær og mer - alt på Camper 890

Garmin ryggekamera
Camper 890 kan kombineres med Garmin BC35 trådløst ryggekamera (selges separat - se tilbehør). Når ryggekameraet er koblet til kan du enkelt se kjøretøy, fotgjengere og andre hindre direkte på navigasjonsenhetens skjerm mens du rygger (kobles mot ryggelys og bytter over automatisk ved revers).

I esken
Camper 890 MT-D navigasjonsenhet
Sugekoppbrakett for bil med strømdrevet magnetisk brakett med videoinngang
Brakett som kan skrues fast
1 tommers kuleadapter med AMPS-plate
USB kabel
Dokumentasjon


Avansert navigasjonsenhet for campingentusiaster. Trafikkmeldinger via DAB, Bluetooth, fotobokser etc. Stor klar 8" kapasitiv berøringsskjerm med IPS panel

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Gratis kartoppdateringer Ja
Gruppe 1 Biltilbehør
Gruppe 2 Navigasjonsenheter - portabel
Kategori Navigasjonsenheter - portabel
Produsent Garmin
Støtte for trådløst ryggekamera Ja (kamera kjøpes separat)
Trafikkinformasjon i sanntid Ja, via smarttelefon/app
Type kjøretøy Tilpasset camping / bobil
WIFI Ja