Garmin CamperVan

6.95", WIFI, BT, tilpasset camping

Varenr:0100266611
30986 30986 30986 30986 30986 30986
3 499,-
-+
Nettlager: 1 på lager
Butikk Trondheim: 1

Avansert navigasjonsenhet spesielt tilpasset for bruk i mindre bobiler - med 6.95" skjerm

Planlegg for å være spontan
Denne 6,95" navigasjonsenheten er laget for eventyrlige reiser i mindre campingbiler og hjelper deg med å finne skjulte perler og populære stoppesteder. Slik at du kan hoppe over planleggingen og bare dra.

Trendy Places-innhold
Trendy Places-innhold peker ut de beste stoppestedene langs ruten, slik at du kan hoppe over planleggingen og undersøkelser og bruke enda mer tid på å utforske.

Michelin Green Guide
Denne forhåndsinnlastede guiden inneholder bilder, detaljerte beskrivelser og anmeldelser, slik at du kan finne ut om severdigheten er verdt et besøk.

Tripadvisor
Nysgjerrig på hva andre reisende har å si? Se TripAdvisor-anmeldelser fra andre reisende av restauranter og severdigheter langs ruten eller i nærheten av destinasjonen din.Local Spots-innhold
Se steder i nærheten det er verdt å besøke og spennende aktiviteter du kan prøve. Følg anbefalingene, eller utforsk dem en annen dag. Det er opp til deg.

Campingplasskataloger
Finn et overnattingssted med en forhåndsinnlastet katalog med campingplasser og stoppesteder fra ACSI™, Campercontact™, iOverlander™ og Trailer’s PARK™.

Trafikk- og værinformasjon i sanntid
Når enheten er parkoblet med Garmin Drive™-appen, hjelper trafikkinformasjonen i sanntid deg med å unngå forsinkelser og finne avstikkere. Du kan også se detaljerte værmeldinger, gjeldende forhold, en animert radar og mye annet.

Få mer ut av appen
Du får enda mer hvis du laster ned den kostnadsfrie Garmin Drive appen til en kompatibel smarttelefon. Få tilgang til trafikkinformasjon i sanntid, avansert vær og mer - alt på Garmin CamperVan

Garmin ryggekamera
CamperVan kan kombineres med Garmin BC3 eller BC40 trådløst ryggekamera (selges separat - se tilbehør). Når ryggekameraet er koblet til kan du enkelt se kjøretøy, fotgjengere og andre hindre direkte på navigasjonsenhetens skjerm mens du rygger (kobles mot ryggelys og bytter over automatisk ved revers).

I esken
CamperVan navigasjonsenhet
Sugekoppbrakett for bil
Strømkabel for bil
USB kabel
Dokumentasjon

Avansert navigasjonsenhet for campingentusiaster. Spesielt tilpasset mindre bobiler.

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Gratis kartoppdateringer Ja
Gruppe 1 Biltilbehør
Gruppe 2 Navigasjonsenheter - portabel
Kategori Navigasjonsenheter - portabel
Produsent Garmin
Støtte for trådløst ryggekamera Ja (kamera kjøpes separat)
Trafikkinformasjon i sanntid Ja, via smarttelefon/app
Type kjøretøy Tilpasset camping / bobil
WIFI Ja