JBL CLUB A1KW monoforsterker

1000W RMS, 2 Ohm

Varenr:CLUBA1KW
JBL CLUB A1KW monoforsterker 1000W RMS, 2 Ohm JBL CLUB A1KW monoforsterker 1000W RMS, 2 Ohm JBL CLUB A1KW monoforsterker 1000W RMS, 2 Ohm JBL CLUB A1KW monoforsterker 1000W RMS, 2 Ohm JBL CLUB A1KW monoforsterker 1000W RMS, 2 Ohm
4 695,-
-+
Nettlager: 2 på lager

JBL Club 2400W max mono-forsterker

Nye høytytende JBL Club forsterkere leverer effekt i verdensklasse fra et kompakt chassis bygget for å passe inn i de fleste biler, selv når det er trangt


Utstyrt med delefiltre og bass EQ for presis akustisk kontroll og tuning, samt høy og lav nivå innganger som gjør anvendelig både for ettermontering til bilens originale spiller og ettermonterte systemer. 

JBL's nye CLUB 1KW forsterker er et 1000 watts kraftverk som leverer kompromissløs effekt. Ved å utnytte en ultra-effektiv Klasse-D oppbygning leveres alle disse kreftene samtidig som det krever mindre strøm fra bilen, og den holder seg kjølig.

CLUB A1KW kommer utstyrt med et integrert 2.ordren lavpass delefilter og variabel Bass EQ.

En inkludert kablet bassremote kan monteres for å kunne justere styrken fra førersetet.

"Vi ønsket å lage god lyd tilgjengelig for våre kunder uansett hvilken bil de kjører. Club forsterkere vil bringe JBL´s legendariske lyd til liv ved å forsterke kjøreopplevelsen med det beste i lyd, funksjonalitet og design," sier Jeffery Fay, VP og GM for Aftermarket Services på HARMAN.


Aggressiv JBL Styling og beskjeden størrelse for optimal plassering i et bredt spekter av kjøretøy,

Høye og lav nivå innganger tillater integrasjon med omtrent hvilken som helst bil, ettermarkeds eller fabrikk stereo.

Justerbare delefiltre og bass EQ kretser for finjustering av lyden.

JBL Mustang

I esken:

  • 1 Club -A1KW forsterker
  • JBL RBC kablet fjernkontroll (bassremote)
  • 2 Høy-nivå inngangsadaptere
  • 3 reservesikringer
  • 2 JBL klistremerker
  • 1 Bruksanvisning

 

 

 

Hvordan koble subwoofere mot denne forsterkeren:

Dette er en forsterker som yter mest i 2 Ohm. Det er derfor anbefalt å benytte et subwoofer-oppsett i 2 Ohm for å oppnå maksimalt utbytte av forsterkeren. Ved bruk av èn subwoofer anbefales et dobbelt 4 Ohms element (se skjema 1).
Ønskes det å bruke to subwoofere anbefales 2 stk dobbel 2 Ohms subwoofere i kombinert serie/parallellkobling (se skjema 2), eller 2 stk singel 4 Ohms subwoofere i parallellkobling (se skjema 3)
Det er også mulig å koble i 4 Ohms oppsett (se skjema 4 og 5), men pass her på at man tar hensyn til at forsterkeren gir mindre effekt i 4 Ohm.

 

 

 

Dette er den hittil største forsterkeren i JBL's CLUB-serie. Hele 1000W RMS i 2 Ohm gjør at den kan drive det aller meste - og det til en meget hyggelig pris.

Produktinformasjon

Bassremote Inkludert
Effekt maks 2400W
Effekt RMS, 2 Ohm 1000W
Effekt RMS, 4 Ohm 600W
Frekvensområde 10 Hz - 320 Hz
Høynivå-inngang Ja
Laveste Ohm 2 Ohm
Lavpassfilter 32 Hz - 320 Hz
SPL / Competition Nei
Vekt 4,1 kg


2508