2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Hardstone PD1219

Universal, 2-DIN, 10.1" floating screen

Varenr:PD1219
Hardstone PD1219 Universal, 2-DIN, 10.1" floating screen Hardstone PD1219 Universal, 2-DIN, 10.1" floating screen Hardstone PD1219 Universal, 2-DIN, 10.1" floating screen Hardstone PD1219 Universal, 2-DIN, 10.1" floating screen
6 095,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 2 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

2-DIN Android hovedenhet med integrert DAB m/10,1" floating screen

Android hovedenhet med ekte integrert DAB/DAB+

Hardstone er et Italiensk merke (etablert i Milano i 1998) som utvikler spesialtilpassede hovedenheter til biler. Deres hovedenheter er såkalt "OEM-FIT", hvilket vil si at de er laget for perfekt montering med bilens originale kontakter.
Rammen erstatter bilens originale ramme, og plug and play kontakter gjør at man ikke trenger å gjøre egne tilpasninger* (vi gjør oppmerksom på at dersom bilen har originalt utstyr som ryggekamera, forsterker etc kan det være behov for ekstra adaptere).
Hovedkarakteristikken til Hardstone produkter er deres dedikering til musikk og lydkvalitet - "The Audio and Video Experience of Hardstone".

Nøkkelfunksjoner:
- Original Android 6.x operativsystem med original Google Play Store. Dette gir deg muligheten til å bruke din personlige Google ID og laste ned apper
- Innebygget DSP forsterker og equaliser, WIFI og GPS
- Offline eller Online GPS kart - f.eks. Google Maps, Waze, MapWithMe osv
- 3 stk USB porter, kan benyttes for ekstern lagring, CD-spiller etc
- Støtter multifunksjonsratt
- Kapasitiv berøringsskjerm
- Benytt Youtube, Netflix, Facebook, Twitter og mye mye mer
- Mirror Link, speiling av Android eller iPhone (kablet og trådløst)

Spesifikasjoner:
10,1" kapasitiv touchskjerm
Integrert DAB/DAB+
Quad Core prosessor
2GB RAM
16GB ROM

Settet inneholder:
10,1" skjerm modul integrert i dashbord panel.
Android modul
Festebraketter
DAB-vindusantenne
GPS-antenne

Kompatibilitet:
Universal 2-DIN

 

Android-baserte hovedenheter til bil har noen begrensninger i forhold til tilsvarende versjon Android på telefoner, og kan derfor ikke sammenlignes helt.
Programvaren i Hardstone-produktene er under kontinuerlig utvikling og oppdateringer kan derfor være nødvendig i noen tilfeller.

Univeral 2-DIN Android hovedenhet med 10,1" floating screen

Produktinformasjon

AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Inngang for ryggekamera Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


9160