2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

JVC KW-M565DBT

CarPlay/Android Auto, BT, DAB+

Varenr:KWM565DBT
JVC KW-M565DBT CarPlay/Android Auto, BT, DAB+ JVC KW-M565DBT CarPlay/Android Auto, BT, DAB+ JVC KW-M565DBT CarPlay/Android Auto, BT, DAB+ JVC KW-M565DBT CarPlay/Android Auto, BT, DAB+ JVC KW-M565DBT CarPlay/Android Auto, BT, DAB+ JVC KW-M565DBT CarPlay/Android Auto, BT, DAB+
5 998,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 6 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

JVC KW-M565DBT – Multimedia enhet med Apple Carplay/Android Auto, DAB+, Bluetooth og USB. Shortbody

 


KW-M565DBT kommer med integrert DAB + tuner for krystallklar radiolytting, Bluetooth-teknologi for håndfri samtaler og trådløs musikkstreaming. Med speilvisning av Android-skjerm via USB-apper som Waze Navigation og Google Maps som AndroidAuto eller Apple CarPLay kan vises og styres fra den 6,8 " store berøringsskjerm. Et valgfritt ryggekamera kan også kobles til for oversikt ved rygging og parkering. Enheten har også iPhone / iPod musikkavspilling. Siden KW-M565DBT ikke har CD-mekanisme, har den fått redusert monteringsdybde (kun 75 mm)
 

DAB+/DMB-audio
Lytt på alle de digitale radio stasjonene som kringkastes på DAB. JVC KW-M565DBT har innebygget DAB tuner.
 
Apple CarPlay
CarPlay lar deg se og benytte apper fra din iPhone på den 6,8-tommer store skjermen. Enkelt snakk til Siri og få veibeskrivelser fra Apple Map, svar innkommende samtaler, hør talemeldinger, send og motta meldinger og lytt til musikk på en måte lar deg ha fokus på veien.
 
Android Auto
Få enkelheten med Android inn i bilen. Koble til via USB for enkel tilgang til alt fra Google apper til Google Maps på den 6,8-tommer store berøringsskjermen. Kontrollert via tale eller berøring. Ring eller ta i mot samtaler, lytt til din favoritt musikk, og best av alt, mindre forstyrrelser og avbrudd, slik at du kan kjøre tryggere.
 
Blåtann
KW-M565DBT lar deg koble telefonen via blåtann slik at du saver samtaler og benytte hansfree funksjonene
 

Equalizer
Juster lyden med en 13-bands Equalizer for lyden etter din smak, eller velg blant 7-forhandsinstilte mønster.(+3 bruker)

 
Funksjoner:
Innebygget DAB tuner
4x50Watt innebygget forsterker
2 linjer ut (2V)
Apple Car Play via USB
Android Auto via USB
Blåtann handfri (HFP)
Blåtann lydstrømming og kontroll (A2DP, AVRCP)
Blåtann tale oppringing (kompatibel telefon med stemme gjenkjenning kreves)
Tilgang til telefonbok via blåtann (PBAP)
Auto paring for iPhone/Android
1,5A USB ladning
13-band grafisk EQ

JVC KW-M565DBT – Multimedia enhet med Apple Carplay/Android Auto, DAB+, Bluetooth og USB. Shortbody

Produktinformasjon

Android Auto Ja (kablet)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay Ja (kablet)
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Inngang for ryggekamera Ja
Service Following Ja
Shortbody Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja