Lydpakke til Nissan Ariya

Nissan Ariya 2022-> (Uten ANC)

Varenr:BRSDSPARIYA
Lydpakke til Nissan Ariya Nissan Ariya 2022-> (Uten ANC) Lydpakke til Nissan Ariya Nissan Ariya 2022-> (Uten ANC) Lydpakke til Nissan Ariya Nissan Ariya 2022-> (Uten ANC)
11 414,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: Ikke på lager (1 dager)
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Nissan Ariya 2022-> uten Active Noise Cancelling.

DSP/Forsterker oppgraderingspakke.

 

 

Suveren oppgradering
530 Watt DSP forsterker for optimalisert oppgradering av originale bilradioer. Den leveres med ferdig konfigurert Equalizer og DSP og et Plug & Play kabelsett. Denne pakken gir en imponerende lydoppgradering til en svært gunstig pris og monteres skjult i bilen.

 

Skreddersydd
Pakken er skreddersydd til din Nissan Ariya og gir et godt løft i lydbildet ved å utnytte de originale høyttalerne bedre. Ved å utvide lydpakken med mer effekt så får man fram en stor endring i de dype frekvensene. Dette gir bedre klang, mer dynamikk og en fullkommen lytteopplevelse. Basskassen har den samme utforingen som den originale subwooferen fra Bose og passer derfor perfekt i eksisterende form. 

 

 

 

Hva får du
Forsterkeren vil gi mer effekt til høyttalerne i framdørene, bakdørene og til  subwooferen. Forskjellen er vesentlig og gir mye for pengene. Mer dynamikk, mer bass og mer framtredende lydbilde da justeringen av DSP tar høyde for mangler i den originale stereoen.

 

Hvorfor Mosconi
Mosconi er ypperste italiensk kvalitet med både varme og effekt i lyden. Forsterkerne er utstyrt med en svært avansert lydprosessor som gir oss muligheten til å korrigere mangler i lydbildet og gi dynamikk og liv tilbake i bilen. Forsterkerne har i tillegg en moderne og kompakt utførelse som gjør at de i de fleste bilene kan monteres helt skjult.

 

  

Montering
Vi har utviklet pakken slik at den skal være lett å montere uten å gå på kompromiss med utstyrets ytelse. Pakken skal ikke komme i konflikt med bilens garantier og den skal ikke belaste eksisterende strømkurser som ikke er dimensjonert for det.


Plug & Play kabelsett følger med og gjør at man enkelt for gjort unna de mest kompliserte koblingene på en svært enkel måte. Strøm og jording må monteres i tillegg.


Ferdig justert
Vi har tatt jobben med å justere Equalizeren og delefiltere i forsterkeren slik at du slipper. Dette kan fort være den største delen av jobben og for mange vil den være svært komplisert å gjennomføre. Her kan du bare koble opp og skru på lyden – alt er klart.

 

Du kan justere om du ønsker
Programvaren er gratis og om du ønsker å endre på lydoppsetett vi har laget så er det fullt mulig. Bare last ned programvaren, koble til en PC så kan du gjøre de endringene du ønsker. 

 

Etterspørsel fra bilbutikker
De fleste pakkene vi har utviklet er laget etter forespørsel og i samarbeid med våre profesjonelle kunder. Vi har vært nøye i å utvikle pakkene etter billeverandørenes retningslinjer slik at du skal føle deg trygg på å sette inn våre løsninger.

 

Innhold

  • Mosconi PICO68 forsterker (ferdig konfigurert til Ariya)
  • Musway MW500Q Hjulbrønn subwoofer
  • Plug & Play kabelsett

 

Tilbehør
Det finnes et lite utvalg tilbehør til Mosconi PICO68 som gir deg noen ekstra muligheter.
•    RTC2 gir deg muligheten til å justere volumet på subwooferen.
•    MOS-LD4C gir deg muligheten til å streame Hi-Res Bluetooth lyd direkte til forsterker for å forbigå bilradioens flaskehalser. (NB! For full utnyttelse av Hi-Res lyd, kreves det egne høyttalere som klarer å produsere en slik kvalitet.)

 

Plug & Play lydpakke til Nissan Ariya 2022-> med standard lydpakke