Lydpakke til VW T5 (3-seter)

Volkswagen T5 (3-seter) lydpakke

Varenr:BRSDSPT52
Lydpakke til VW T5 (3-seter) Volkswagen T5 (3-seter) lydpakke Lydpakke til VW T5 (3-seter) Volkswagen T5 (3-seter) lydpakke
10 990,-Kampanjepris
13 212,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: Ikke på lager (1 dager)
Butikk Trondheim: 0
 • Fri frakt over kr 500,-*
 • 14 dager åpent kjøp
 • Les her om kjøp og retur

Lydoppgradering til VW Transporter T5 (3-seter)

 

Biltilpasset oppgraderingspakke på med en 8» spesialtilpasset subwooferkasse og monteringsanvisning.

 • Mer dynamikk og liv i musikken
 • Mer bass
 • Høyere volum
 • Minimalt inngrep i bilens systemer

 

Passer til

Pakken passer til følgende bilmodeller

 • Volkswagen Transporter T5 med standard lydpakke og 3 seter

 

I pakken

Pakken består av følgende deler:

 • Musway M6V3Evo premium DSP forsterker på 630W
 • Musway MWS822 subwoofer i spesialtilpasset basskasse
 • Kabelsett til passet bilen
 • Strømkabelsett

 

Resultat

Lydpakken gir et betydelig løft i dynamikken i musikken ved å tilføre mer effekt til de originale dørhøyttalerne. Subwooferen sørger for en gi god dybde og et mer livlig musikkanlegg.

 

Våre lyd eksperter har brukt god tid på å korrigere flere av manglene i lyden fra det originale mediasystemet og tilpasset det til et system mer større muskler og evnen til å gjengi frekvenser som krever mer effekt og dynamikk. Systemet kan kjøpes fra flere VW forhandlere i Norge.

 

Fabrikkløsningen har sine begrensninger med i underkant av 100W RMS og høyttalere som har en begrenset mulighet i de dype frekvensene. Ved å utbedre dette med mer effekt og en egen subwoofer som kan avlaste høyttalerne der begrensningen er størst får vi et betydelig bedre musikkanlegg.

 

Musway M6V3EVO vil øke effekten til hele 490W RMS i denne pakken og gi et helt annet grunnlag for å få den beste lyden. De originale høyttalerne tåler ikke å spille den dypeste bassen i tillegg til at dørene vil støye betydelig så er Musway MWS822 er meget godt valg for å hente fram manglene.

 

 

 

Resultatet er et musikksystem som spiller mye høyere og med mer bass, men også med mer dybde og dynamikk selv ved lavt volum.

Suveren forsterker
 
Musway M6V3 er konstruert i svært høy kvalitet med noe av de beste komponentene som er å oppdrive. Innpakningen er i helstøpt aluminium som bidrar til god avkjøling av forsterkeren som er en av de kraftigste i klassen.

Montering

Pakken leveres med kabler slik at den kan monteres med minst mulig inngrep i bilens systemer og med ekstern strømtilkobling for best mulig resultat. Det er mulig å få pakken som en ren Plug & Play* pakke hvor monteringen er enklere.

 

Plug & Play*

Pakken kan enkelt endres til en ren Plug & Play løsning der forsterkeren forsynes med strøm fra mediaenhetens sikringskurs. Forsterkeren er da begrenset til tilgjengelig strømkapasitet og vil selv regulere ned effekten for å unngå skade. Gi beskjed ved bestilling i kommentarfeltet i handlevognen om du ønsker en slik løsning.

 

Den originale sikringskursen på 20A tillater et maksimalt effektivå på ca. 240W. Denne effekten må deles mellom den originale multimediaskjermen og Musway forsterkeren. Det vil av denne grunn være betydelig forbedring å legge egen strømkurs.

  

Garanti og inngrep i bilens system

Pakken er i samarbeid med teknisk hos lokal Møller forretning konstruert slik at den har minimalt inngrep i bilens systemer. Den påvirker ikke bilens garantier eller kjøreegenskaper.

 

*Plug & Play krever et annet type kabelsett som forlenger CAN-bus kablene i bilen. Det er et minimalt inngrep, men det finnes tilfeller der oppdatering av original mediaenhet kun kan gjøres ved å fjerne tilkoblingen midlertidig. Dette kan føre til ekstrakostnader ved oppdatering.

 

Tilbehør

Pakken kan utvides med fjernkontroll og HD Bluetooth adapter.

 

Skreddersy lyden selv

Vi har justert lyden etter studioprinsippet slik at du skal kunne spille all slags musikk med samme resultat. Det er også mulig å bruke de originale lydjusteringene i bilen med den lydfilen våre lydteknikere har laget. Mange velger å lage oppgraderinger med overdreven bass kan gi uheldige resultater på forskjellige musikkstiler – noe vi ikke velger å gjøre.

 

Hvis du ønsker å endre på lyden selv etter egne preferanser kan du laste ned Musway programmet helt gratis ved å følge linken nedenfor.

 

DSP Software

Musway DSP Software nedlastingsside

 

 

 

Volkswagen T5 (3-seter) lydpakke