Lydoppgraderingspakke Vito W447 Facelift

Mercedes Vito W447 Facelift 2020 ->

Varenr:BRSDSPMB01
32430 32430 32430
5 765,-Kampanjepris
6 265,-Ordinær pris
-+
Nettlager: 10 på lager
Butikk Trondheim: 3

Mercedes Vito W447 Facelift. DSP/Forsterker lydoppgraderingspakke.

 

Dette er en bil som sårt trenger at alternativ til den originale løsningen. Her har vi satt sammen en pakke ifra Musway med M6v3 DSP/Forsterker og overgang for bil.

 

Fabrikkløsningen

Vito W447 Facelift med Audio30/Audio40 har en veldig spinkel lyd fra fabrikk. Noe vi tror kan komme av rett og slett for svak forsterker og trolig ugunstig programvare.

 

Nå kan vi levere en enkel og grei løsning for å få lyden i originalanlegget til å høres vesentlig bedre ut uten noe ekstra i bilen foruten en liten DSP med innebygd forsterker som gjemmes i dashboard og har hurtigkoblinger mot de originale kontaktene på bilen. Til denne har vi da laget en egen lydfil som legges inn ifra oss før sending for å gjøre montasjen så enkel som mulig.

 

Genial løsning for leasingbiler siden det kan fjernes enkelt fra bilen før salg uten at kabler er klipt eller modifisert.

Vi vil så klart anbefale å oppgradere høyttalere og eventuelt sub for de som ønsker enda bedre resultater, men vi mener at denne gir ett veldig bra løft i lyden som kan holde til normal lytting.

 

Hva får du med i pakken:

 

Forsterker

Highend Musway M6v3 6-kanals forsterker og 8- kanals DSP. Du kan lese mer om forsterkeren her. Forsterkeren har ledige kanaler til en subwoofer slik at du kan, ved behov, oppgradere ved en senere anledning.

 

Plug and Play kabelsett

Pakken leveres med et kabelsett som passer med pluggen til den originale bilradioen hvor alle koblinger dekkes. Det er ingenting som skal klippes eller kobles, kun plugge i. Men, ved å legge opp ekstra strøm til forsterkeren så får man et vesentlig løft i lydvolum og dynamikk.

 

Ferdig justert av oss

Vi har allerede brukt noen timer på å finne en god justering av denne og vi legger inn vår signaturfil før vi sender pakken.

Mercedes Vito W447 Facelift DSP oppgraderingspakke.

Produktinformasjon

Antall kanaler inn 6 kanaler
Antall kanaler ut 8 kanaler
Effekt 6 x 105W (2 Ohm)
Gruppe 1 Bilstereo
Gruppe 2 Lydpakker
Gruppe 2 Forsterkere
Gruppe 2 DSP / Lydprosessor
Kategori Biltilpassede lydpakker
Kategori Forsterkere - Tilbehør
Kategori DSP
Produsent BRS
TOSLINK / Optisk inngang
  • 1 x Optisk S/PDIF
  • Ja